Neler Yeni

Yardım Dönüştürücü ekran kartıma uyuyormu

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Dvi to vga sönüştürücü aldım şurada 4 tane daha girecek yer var ama ekran kartında yok uyuyormu uymuyormu paketten çıkarmıyacağım uymuyorsa iade için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu yerini bulamadım k.b

Ekler

• 3FA9DA53-CEC4-4FD2-97B7-30D053A829A5.jpeg
    3FA9DA53-CEC4-4FD2-97B7-30D053A829A5.jpeg
    534.3 KB · Hit: 51
  • 2876A9E8-26D9-4738-98E1-44CE642EC028.jpeg
    2876A9E8-26D9-4738-98E1-44CE642EC028.jpeg
    561.9 KB · Hit: 42

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Burdan bakınca sanki oturmayacakmış gibi duruyor ama bilmiyorum.
Yukarıya çıksın diye yazdım.

Furkan1461

80+ Silver
Bildiğim kadarı ile bir kaç farklı tipi var.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar aldım geldim olmuyormu şimdi

Furkan1461

80+ Silver
Dvi to vga sönüştürücü aldım şurada 4 tane daha girecek yer var ama ekran kartında yok uyuyormu uymuyormu paketten çıkarmıyacağım uymuyorsa iade için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu yerini bulamadım k.b
Bildiğim kadarı ile bir kaç farklı tipi var.
DVI

VGA'nın haleflerinden biri olarak görülen DVI, giderek daha çok bilgisayarda ve ekranda yer alıyor. VGA kadar ünlü olmayan DVI'nın farklı konnektörleri bulunuyor. Nadir bulunan DVI-A konnektörü dışında tümü, sıkıştırılmamış dijital video ile çalışabiliyor. Bu ise görüntü kalitesinin kablonuzun kalitesine çok fazla bağlı olmadığı anlamına geliyor.

DVI-D'de konnektörün bir yanında yatay bir pin bulunuyor ve bu yatay pinin üzerinde veya altında herhangi bir pin bulunmuyor. Sadece dijital video aktarımında kullanılan DVI-D'yi yukarıda görebilirsiniz.

DVI-I ise DVD-D'ye oldukça benzer bir konnektöre sahip olmakla beraber, düz olan pinin etrafında dört tane pin barındırıyor. Bu pinler, VGA standardıyla uyumluluk için analog sinyal taşırlar. Bu sayede DVI-I konnektörleri, dijital ve analog sinyali aynı anda taşıyabilirler.

DVI-D ve DVI-I konnektörleri ikiye ayrılırlar. İlk resimde gördüğünüz konnektörün ortasında bir bölüm eksiktir, bunlara Single-link konnektör olarak adlandırılır. Dual-link konnektörler ise ek pinler sayesinde çok daha yüksek çözünürlüklere ulaşabilirler.

Kaynak: https://www.chip.com.tr/haber/vga-dvi-ve-hdmi-in-birbirinden-ne-farki-var_35737.html

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DVI

VGA'nın haleflerinden biri olarak görülen DVI, giderek daha çok bilgisayarda ve ekranda yer alıyor. VGA kadar ünlü olmayan DVI'nın farklı konnektörleri bulunuyor. Nadir bulunan DVI-A konnektörü dışında tümü, sıkıştırılmamış dijital video ile çalışabiliyor. Bu ise görüntü kalitesinin kablonuzun kalitesine çok fazla bağlı olmadığı anlamına geliyor.

DVI-D'de konnektörün bir yanında yatay bir pin bulunuyor ve bu yatay pinin üzerinde veya altında herhangi bir pin bulunmuyor. Sadece dijital video aktarımında kullanılan DVI-D'yi yukarıda görebilirsiniz.

DVI-I ise DVD-D'ye oldukça benzer bir konnektöre sahip olmakla beraber, düz olan pinin etrafında dört tane pin barındırıyor. Bu pinler, VGA standardıyla uyumluluk için analog sinyal taşırlar. Bu sayede DVI-I konnektörleri, dijital ve analog sinyali aynı anda taşıyabilirler.

DVI-D ve DVI-I konnektörleri ikiye ayrılırlar. İlk resimde gördüğünüz konnektörün ortasında bir bölüm eksiktir, bunlara Single-link konnektör olarak adlandırılır. Dual-link konnektörler ise ek pinler sayesinde çok daha yüksek çözünürlüklere ulaşabilirler.

Kaynak: https://www.chip.com.tr/haber/vga-dvi-ve-hdmi-in-birbirinden-ne-farki-var_35737.html
Ya o kadar köyden merkeze gittim keşke daha önceden görseydim

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Uymuyor muhtemelen.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Sakarya adapazarı içi bana idarelik verecek varmı çok acilde

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Valla çalışmaz bence. Bir işlevi var ki koymuşlardır diye düşünüyorum.
Gitmeden önce keşke resmini çekip gitseydiniz.
Biz taşınacağızda öyle aciliyetten sistemi yeni dizdim stress testi yapıxam monitörden yapamıyorum o dönüştürücüde vardı kaybettim şansımı ******

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,483
Üyeler
163,666
Son üye
mertcansmz55
Top Bottom