Neler Yeni

Dönüştürücü rne işe yarıyor

kajuxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Davut Solak
1743776583378.png
yeni bir mouse aldım wireless ilk defa kullanacağım type c nin ucundaki dönüştürücü ne işe yarıyor? nasıl kullanmalıyım

xTURANN

80+ Silver
Senin kullanacağın bir şey yok. Bilgisayarında ki USB girişine o üstte ki olanı tak, sonra altta ki siyah mini kutuyu mouse'un net görebildiği, önünde engel olmayacak bir yere koy işlem tamamdır. Dongle diye geçer bunlar, 4 - 8k Hz verebilmek için gerekir.

kajuxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Davut Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin kullanacağın bir şey yok. Bilgisayarında ki USB girişine o üstte ki olanı tak, sonra altta ki siyah mini kutuyu mouse'un net görebildiği, önünde engel olmayacak bir yere koy işlem tamamdır. Dongle diye geçer bunlar, 4 - 8k Hz verebilmek için gerekir.
kabloyu bilgisayara takmam lazım mı yoksa gözüken bir yere kyosam yeter mi dongle i

xTURANN

80+ Silver
kabloyu bilgisayara takmam lazım mı yoksa gözüken bir yere kyosam yeter mi dongle i
Resimde ki altın uçlu USB'yi bilgisayara takacaksın. Yine resimde ki altta gözüken minik kutuyu masanın üstüne koyacaksın. Zaten onda pc'ye takabileceğin bir uç yok.

kajuxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Davut Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimde ki altın uçlu USB'yi bilgisayara takacaksın. Yine resimde ki altta gözüken minik kutuyu masanın üstüne koyacaksın. Zaten onda pc'ye takabileceğin bir uç yok.
hocam o kabloyu ben takıcaksam niye wireless aldımki bende laptop varda şarj ederken takarım diyordum sadece.siyah kutuyu kullanmazsam 4k desteğini mi almıyorum sadece

Top Bottom