DOOM 2016 Nasıl bir Oyun?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Steam indirimleri üzerinden aldım, yükleyip oynamak istiyorum. Nasıl oyun? Ne kadar sürüyor bitmesi Story mode'un?

Doom 2016 oynamadım fakat en son oyunu olan DOOM Eternal bitirdim, gayet güzel bir oyundu. Doom 2016 son derece olumlu puanlanmış oldukça güzeldir

Yüklemeni tavsiye etmem daha 2 gün önce laptoba yükledim sistem gereksinimlerinin üzerinde bi laptobum var. Ilk 5dk oynadim sonra crash verdi radeon setting acildi bildirim gondermek ister misiniz dedi hayir dedim. Neyse bidaha gireyim dedim siyah ekranda takili kaldi 5dk bekledim girdi oyuna neyse yine 5dk ayni sahneye geldim crash yedim bu sefer laptoptan dırrrr tarzi bi ses geldi ekran direk gitti. Yeniden baslattim laptobu ekran karti driverim silinmis. Bir oyunun böyle bir sacmaliga sebep olabilecegi aklima gelmezdi şahsen. Forumlarda gez bak doom 2016 asiri sorunlu bi oyun bu sadece bende yasanmamis cogu kiside var. Ben tavsiye etmem yinede denemek isterim dersen sen bilirsin. Bu olaydan sonra direk sildim oyunu

Yüklemeni tavsiye etmem daha 2 gün önce laptoba yükledim sistem gereksinimlerinin üzerinde bi laptobum var. Ilk 5dk oynadim sonra crash verdi radeon setting acildi bildirim gondermek ister misiniz dedi hayir dedim. Neyse bidaha gireyim dedim siyah ekranda takili kaldi 5dk bekledim girdi oyuna neyse yine 5dk ayni sahneye geldim crash yedim bu sefer laptoptan dırrrr tarzi bi ses geldi ekran direk gitti. Yeniden baslattim laptobu ekran karti driverim silinmis. Bir oyunun böyle bir sacmaliga sebep olabilecegi aklima gelmezdi şahsen. Forumlarda gez bak doom 2016 asiri sorunlu bi oyun bu sadece bende yasanmamis cogu kiside var. Ben tavsiye etmem yinede denemek isterim dersen sen bilirsin. Bu olaydan sonra direk sildim oyunu
Daha önce hiç duymadım, cihazınızdan kaynaklı olma ihtimali yok mudur?

Son düzenleme:
kafa dağıtmalık, stres atmalık iyi bir oyun. müzikleri de çok iyidir.

Daha once hicbir oyunda karsilasmadim bunla. Acilirken de siyah ekranda kaliyor. Oyunda crash veriyor
Driver siliniyordu demişsiniz. Bu sorun genelde ekran kartı sürücüsündeki sorundan kaynaklanıyor. Oyun kaynaklı değil diye düşünüyorum.

Forumlarda optimizasyonu çok iyi olarak belirtiliyor oyunun.

Cok zevkli oyun alsan pisman olmazsin stres attirir

Driver siliniyordu demişsiniz. Bu sorun genelde ekran kartı sürücüsündeki sorundan kaynaklanıyor. Oyun kaynaklı değil diye düşünüyorum.

Forumlarda optimizasyonu çok iyi olarak belirtiliyor oyunun.
Rdr2 bayonetta lol bf1 grimdawn vs birsürü oyun yuklu laptopta 3tblik oyun dolu. Hicbirinde karsilasmadim ayni driver 1.5 aydir var. Bethesta oyunu yukleyince böyle oluyor. Pek de sasirmiyorum acikcasi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,614
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri