DOOM 2016 Nasıl bir Oyun?

Rdr2 bayonetta lol bf1 grimdawn vs birsürü oyun yuklu laptopta 3tblik oyun dolu. Hicbirinde karsilasmadim ayni driver 1.5 aydir var. Bethesta oyunu yukleyince böyle oluyor. Pek de sasirmiyorum acikcasi.
3 tb ssd mi var. bende 1.5 var yetmiyor 500gb çıakrıp 2 tb almayı düşünüyorum

Rdr2 bayonetta lol bf1 grimdawn vs birsürü oyun yuklu laptopta 3tblik oyun dolu. Hicbirinde karsilasmadim ayni driver 1.5 aydir var. Bethesta oyunu yukleyince böyle oluyor. Pek de sasirmiyorum acikcasi.
İade ettim, 40-45 TL' lere ne tarz oyun önerirsin?

İade ettim, 40-45 TL' lere ne tarz oyun önerirsin?
Şahsen ben batman 3lemesini aldim 15 TL'ye. 15 TL'ye bayonetta aldim. grimdawn 8tlye aldım rpg diablo tarzı seversen.
önerebileceğim eğer hızlı oyunalra karşı zaafın yoksa benim gibi epilepsi geçirmiyosan dishonored 5.80 di. benim midem bulanıyor oynayınca o oyunu.
payday var 2 tl
dying light 23 tlydi
mortal kombat 11 tl
sniper elite 4 8 tl
outlast 5 tl
outlast 2 8 tl
heavy rain 35 tl
hellblade 12 tl (optimizasyon sorunu var ama çok iyi oyun )

yazdıklarımın hepsi bende var sniper elite hariç aklıma bunlar geldi. forumda konular vardı birsürü bakabilirsin önerilere

Şahsen ben batman 3lemesini aldim 15 TL'ye. 15 TL'ye bayonetta aldim. grimdawn 8tlye aldım rpg diablo tarzı seversen.
önerebileceğim eğer hızlı oyunalra karşı zaafın yoksa benim gibi epilepsi geçirmiyosan dishonored 5.80 di. benim midem bulanıyor oynayınca o oyunu.
payday var 2 TL
dying light 23 tlydi
mortal kombat 11 TL
sniper elite 4 8 TL
outlast 5 TL
outlast 2 8 TL
heavy rain 35 TL
hellblade 12 TL (optimizasyon sorunu var ama çok iyi oyun )

yazdıklarımın hepsi bende var sniper elite hariç aklıma bunlar geldi. forumda konular vardı birsürü bakabilirsin önerilere
Hiç otobüs oyunu oynadınız mı peki? 80 TL'lere kadar Fernbus ya da Tourist bus alınır mı? Ya da 59 TL'ye The Bus?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri