Neler Yeni

Öneri DOOM Eternal Deluxe Alınır mı?

Cihangir

80+ Gold
Bu ay GeForce NOW'a DOOM oyunları da gelecek yaz indirimlerinde DOOM 2016 almıştım GFN gelmesini bekliyorum. DOOM Eternal Standart 85 Deluxe 157 TL. Deluxe'ta birkaç kozmetik (pek önemli değil benim için) ve The Ancient Gods One & Two var. Bu ek paketler toplam 5-6 saat sürüyor. İkincisi senaryo ve bölüm tasarımı olarak çok kötü ilki de çok iyiymiş. 5 saatte biten bir ek paket için 70 TL daha verilir mi?
bende deluxe almıştım baktımda 2 hikaye genişletmesine erişim, demonic slayer görünüm ve silahlar kalsik ses paketi varmış bence değmez ben deluxe paketi 75 tl ye almıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sadece saf aksiyon olan bir oyuna kozmetik parası vermem şahsen.

• Beğen

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Beğen

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Arif
  • Beğen

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Starlex

80+ Silver
Bu ay GeForce NOW'a DOOM oyunları da gelecek yaz indirimlerinde DOOM 2016 almıştım GFN gelmesini bekliyorum. DOOM Eternal Standart 85 Deluxe 157 TL. Deluxe'ta birkaç kozmetik (pek önemli değil benim için) ve The Ancient Gods One & Two var. Bu ek paketler toplam 5-6 saat sürüyor. İkincisi senaryo ve bölüm tasarımı olarak çok kötü ilki de çok iyiymiş. 5 saatte biten bir ek paket için 70 TL daha verilir mi?
Eğer çok sıkı doom hayranıysanız alınır diğer türlü ben almazdım tabi karar size kalmış

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,748
İsim
MehmedVII
hayır geforce now'ın olayı ne?
Sana uzaktan bir bilgisayar ekranı yansıtılıyor. Sahip olduğun oyun varsa oradan oynayabiliyorsun. Yaz başından bu yana Microsoft oyunları da geliyor. Türkiye'de bu hizmeti Turkcell aracılığıyla Gameplus yapıyor maalesef. İğrenç bir firma Turkcell. Dying Light 2 save dosyam silindi 1 hafta boyunca hiçbir şekilde yardım etmediler. DM'den mesaj atın diyorlar atıyorum. İnceleme bize ulaştığında başyacak dedike fotoğraf atıyorum hâlâ bir şey yok. Artık GFN Global yazdım 1 hafta boyunca bana birçok şey denettiler hiçbiri çalışmadı ama böyle berbat firma Turkcell gibi değiller. İstersen VPN ile GFN EU da girebilirsin orada 3080/4080 4K 120FPS paketler dahi var. Hatta Steelseries 3 günlük bedava GFN Ultimate veriyor. Rehberi dikkatli uygularsan yapabilirsin. Türkiye'de 2 tane sunucu biri İstanbul'da TR West biri de Ankara'da TR Central. TR Central berbat sürekli çöküyor ve gereksiz donmalar oluyor. Mecbur West'te oynuyorum onda da gecikme 10-15 yerine 15-20 oluyor ama sorun yok. Eğer GFN kullanmayı düşünürsen EU Ultimate 6 aylık indirim bekle %50 indirim yapıyorlar. TR fiyatları zaten aynı. Ultimate alırsan en azından 4K 120FPS 4080 ile oynarsın. TR'de en fazla 1080p 60FPS yayın destekleniyor ve 2080 gibi bir kart koyuyorlar. Çoğu oyunda da 1060 var. Birkaç gün önce Gears 5 girdim normalde 2080 olurdu kasmadan oynardım bu sefer 1060 geldi şaka gibi ya 30fps direk çık gir yaptım geri 2080 geldi. Ben Globale şikayet yazdım Turkcell ile anlaşma bitirilmesi için belki bir şeyler olur. Biraz uzun oldu kb 😅

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk
Arkadaşlar merhaba,birazcık hortlatmış gibi olacağım fakat.Pek bilgim olmadığından,çözüm vs de bulamadığım için sizlere danışacağım,,
The ancient gods 2 aldım.Fakat almadan önceki bölümleri oynayamıyorum. daha önce the ancient gods 1 imi oynuyorduk.Şuan onu oynamak istediğimde satın almam gerekiyor.Neden bu böyle ?2 yi aldıktan sonra 1i oynayamıyor muyuz ?
385427596_634679605367867_655273527039346059_n.jpg

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba,birazcık hortlatmış gibi olacağım fakat.Pek bilgim olmadığından,çözüm vs de bulamadığım için sizlere danışacağım,,
The ancient gods 2 aldım.Fakat almadan önceki bölümleri oynayamıyorum. daha önce the ancient gods 1 imi oynuyorduk.Şuan onu oynamak istediğimde satın almam gerekiyor.Neden bu böyle ?2 yi aldıktan sonra 1i oynayamıyor muyuz ?
Alıntıyı görüntüle
Siz DOOM Eternal'ın Ana Hikayesi(Campaign) ve Ancient Gods 1'i almamışsınız. Yalnızca direkt olarak Ancient Gods 2'yi aldığınız için yalnızca orası açık.

1696182956024.png

Görselde gözüktüğü gibi, en üstteki paketi aldıysanız yalnızca Ancient Gods 2 hikayesi açık olur.

DOOM Eternal Year One pass alınırsa Ancient Gods 1 ve 2 alınmış olunur fakat ana hikaye açık olmaz.

DOOM Eternal Standard Edition alırsanız yalnızca Ana Hikaye (Campaign) sahip olursunuz.

DOOM Eternal Deluxe Edition alırsanız Ancient Gods 1-2 ve Ana Hikaye'ye sahip olursunuz. *ve birkaç kozmetik.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk
Siz DOOM Eternal'ın Ana Hikayesi(Campaign) ve Ancient Gods 1'i almamışsınız. Yalnızca direkt olarak Ancient Gods 2'yi aldığınız için yalnızca orası açık.

Alıntıyı görüntüle

Görselde gözüktüğü gibi, en üstteki paketi aldıysanız yalnızca Ancient Gods 2 hikayesi açık olur.

DOOM Eternal Year One pass alınırsa Ancient Gods 1 ve 2 alınmış olunur fakat ana hikaye açık olmaz.

DOOM Eternal Standard Edition alırsanız yalnızca Ana Hikaye (Campaign) sahip olursunuz.

DOOM Eternal Deluxe Edition alırsanız Ancient Gods 1-2 ve Ana Hikaye'ye sahip olursunuz. *ve birkaç kozmetik.
olayı çözdüm yaşayabilecekler için yazayım .steam kütüphanenizden oyunun özellıklerınden dlc leri kontrol edin.Teşekkur ederım

Son düzenleme:
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,169
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou