Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Her sene değişiyor.sayısalda ilk 30 bin için kaç net lazım ki
Her sene değişiyor.sayısalda ilk 30 bin için kaç net lazım ki
Ücretlimi ?çalışma programını tonguç akademi de veriyor. Ben bu sene hazırlanıyorum sınava tonguçla başladım gayet de güzel gidiyor.
hayır değilÜcretlimi ?
50 net hedefi koyarsan bence başarılı olamazssın bende seneye sınava girixemki inan 40 netle bile girersin seneye çünkü insanlar düzgün eğitim alamıyor fakat hedefin hep yüksek olsunHocam istediğim bölüm sadece tyt ile alım yapıyor puanı 250 260 ham puan alarak değişiyor biraz araştırdım ayt ye gerek yok boşuna çalışma sadece tyt çalışmak daha işine gelir diyorlardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2022
Hocam dediğini tam anlamadım ama tabii ki sadece 50 net değil yapabildiğim kadar yapıcam50 net hedefi koyarsan bence başarılı olamazssın bende seneye sınava girixemki inan 40 netle bile girersin seneye çünkü insanlar düzgün eğitim alamıyor fakat hedefin hep yüksek olsun
Teşekkürlerdoping hafıza almayın aldırtmayın.
sadece YouTube fazlasıyla yeterli olacaktır.
YouTube'de faydalı olabilecek eğitim kanalları
Çok fazla konu açıldı ben de hepsini toplamışken bir konu açıp da kalıcı hale getireyim bir kullanıcı ararsa belki bulur bir iki kişi faydalanır diye 🙏 Benim geçen sene ağırlıklı kullandığım kanallar bunlar, online eğitimde belki bir iki kişiye faydası olur diye forumda dursun dedim herhalde...forum.donanimarsivi.com
ek olarak onlyforderece instagram adresine girerek görebilirsin