Doping hafıza+Dershane Tyt 60 net

SeSe06

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba seneye sınava giricem fakat derslerim iyi değil ne yapacağımı bilmiyorum kolay soruları bile yapamıyorum doping hafıza tyt tüm dersler almayı düşünüyorum ayt çalışmıcam birde dershaneye yazılıcam sizce çalışırsam 60 net yapabilirmiyim yoksa çok mu geç

Arkadaşlar merhaba seneye sınava giricem fakat derslerim iyi değil ne yapacağımı bilmiyorum kolay soruları bile yapamıyorum doping hafıza tyt tüm dersler almayı düşünüyorum ayt çalışmıcam birde dershaneye yazılıcam sizce çalışırsam 60 net yapabilirmiyim yoksa çok mu geç
Düzenli çalışma ile neden olmasın?

Daha geç değil hiç dert etme düzenli programlı çalış yaparsın ama sakın yarın çalşırım deme

Doping Hafıza=Saçmalık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu çalıs acilen yazın sonunda bütün tyt konuları hakkında bilgin olsun sabahtan aksama kadar konu aksam vakti de soru çöz hedeflerine ulaşırsın

Alanın nedir?
Sadece TYT çalışıyorsun?

Doping Hafıza=Saçmalık

Konu çalıs acilen yazın sonunda bütün tyt konuları hakkında bilgin olsun sabahtan aksama kadar konu aksam vakti de soru çöz hedeflerine ulaşırsın
Tyt ye çok zor diyorlar hedefim tyt fakat ayt mi sence zor yoksa tyt mi?

Alanın nedir?
Sadece TYT çalışıyorsun?
Eşit ağırlık fakat jamyo istiyorum oda tyt ilk 500.000 girenleri alıyor yani benim en az 50 net yapmam lazım.

Tyt ye çok zor diyorlar hedefim tyt fakat ayt mi sence zor yoksa tyt mi?
Ikisini de calis
Birini yapamazsan digeri kolay kolay kurtarmaz seni

Tyt cok zor diyenler tembel öğrenciler takma sen onları.
Çalışana kolay

Ikisini de calis
Birini yapamazsan digeri kolay kolay kurtarmaz seni

Tyt cok zor diyenler tembel öğrenciler takma sen onları.
Çalışana kolay
Hocam istediğim bölüm sadece tyt ile alım yapıyor puanı 250 260 ham puan alarak değişiyor biraz araştırdım ayt ye gerek yok boşuna çalışma sadece tyt çalışmak daha işine gelir diyorlardı.

2022 de mi gireceksin 2021 mi?
2022

Geri