Neler Yeni

Doping hafıza+Dershane Tyt 60 net

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar merhaba seneye sınava giricem fakat derslerim iyi değil ne yapacağımı bilmiyorum kolay soruları bile yapamıyorum doping hafıza tyt tüm dersler almayı düşünüyorum ayt çalışmıcam birde dershaneye yazılıcam sizce çalışırsam 60 net yapabilirmiyim yoksa çok mu geç
Şahsi görüşüm:
"Doping hafıza çok gereksiz."

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Arkadaşlar merhaba seneye sınava giricem fakat derslerim iyi değil ne yapacağımı bilmiyorum kolay soruları bile yapamıyorum doping hafıza tyt tüm dersler almayı düşünüyorum ayt çalışmıcam birde dershaneye yazılıcam sizce çalışırsam 60 net yapabilirmiyim yoksa çok mu geç
doping hafiza vs gereksiz. Seneye ise sınavın günde sağlam 4 saat çalışma ile çok rahat geçersin o netler. Sadece düzenli olarak not tutarak çalışmanı öneririm.

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
Doping hafıza alma pişman olursun paranı çöpe at daha iyi o gördüğün rekamların hepsi öğrencilere para verilerek çekiliyor aslında doping kullandıkları falan yok. Adam gibi çalışan istediğini alır zaten.

efay144

80+ Silver
Dopingin örnek videolarını izle sayfalarından o kadar kötü ve düzki insanın ders çalışası gelmiyor onun yerine youtubede belli kanallar dopingten yüz kat daha iyidir

SeSe06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat Yardım
Doping hafıza alma pişman olursun paranı çöpe at daha iyi o gördüğün rekamların hepsi öğrencilere para verilerek çekiliyor aslında doping kullandıkları falan yok. Adam gibi çalışan istediğini alır zaten.
Doping kullanan arkadaşım var zaten öyle 1000 e giren öğrenciler günde zaten 6 saat çalışan adamlar arkadaşım kullanırken inceledim doping hafızayı çok güzel bir çalışma programı veriyor yani benim gibi çalışamayanlar için iyi bir şey çünkü ben şimdi başlasam nerden başlayıp bitireceğimi bilemem

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
Doping kullanan arkadaşım var zaten öyle 1000 e giren öğrenciler günde zaten 6 saat çalışan adamlar arkadaşım kullanırken inceledim doping hafızayı çok güzel bir çalışma programı veriyor yani benim gibi çalışamayanlar için iyi bir şey çünkü ben şimdi başlasam nerden başlayıp bitireceğimi bilemem
çalışma programını tonguç akademi de veriyor. Ben bu sene hazırlanıyorum sınava tonguçla başladım gayet de güzel gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,017
Üyeler
163,593
Son üye
Kahrei
Top Bottom