Neler Yeni

Doping Hafıza İşe Yarar Mı

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
11. sınıf sayısalım matematiği falan yapıyorum ama kimya ile fizik de hiç bir şey anlamıyorum eve gelince de çok yorgun oluyorum ve tüm dersleri birden çalışamıyorum. Bir kaygımda bilgisayar ile çok iç içceyim online bir derse odaklanabilir miyim bilmiyorum . Sizce işe yarar mı

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
11. sınıf sayısalım matematiği falan yapıyorum ama kimya ile fizik de hiç bir şey anlamıyorum eve gelince de çok yorgun oluyorum ve tüm dersleri birden çalışamıyorum. Bir kaygımda bilgisayar ile çok iç içceyim online bir derse odaklanabilir miyim bilmiyorum . Sizce işe yarar mı
kendi adıma konuşayım hayır bende 11 sayısalım bu arada

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Sınıfta kullananlar var para tuzağı olduğunu söylüyorlar.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
İnanılmaz derecede pahalı gerek yok gibi hocam.

KAANT10X

80+ Bronze
Ben 11 de kullandım ama şahsen önermem bana katkısı olmadı onun yerine youtube kanalları daha kullanışlı oluyor

VorleN

80+ Silver
Kişiden kişiye değişir ben isteği kadar online ders olsun isterse TR 1. si gene de anlamam illa ki kitap defter olacak bide öğretmen tahtada anlatacak.

Rulep

80+ Gold
Fiziğim iyi de kimya kıt biriyimdir hala da çabalıyorum kimya da yavaş yavaş olmaya başladı bende işe yaradıysa sende kesin yarar o tür boş şeylere para harcama YouTube tek atar hepsine veya özel ders alıp kökten sorunu çözebilirsin

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Kişiden kişiye değişir ben isteği kadar online ders olsun isterse TR 1. si gene de anlamam illa ki kitap defter olacak bide öğretmen tahtada anlatacak.
bende tam tersi bizim hocalar zombi gibi anlatıyor hepsi 60+ evde çalıştığımla kalıyorum

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Okuldan okula değişir şuan nitelikli bir okuldayım eski okulumda disiplin yok diye değiştirdim.
betül can anadoluya gitmiştim hergün tartışıyoz bide ankaradaki en iyi anadolu liselerinden diyolar. şuan keçiören fendeyim ilk geldiğimde iyiydi şuan memnun değilim bilmiyorum belki bana göre değiller

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,407
Üyeler
163,490
Son üye
commonder