Doping Hafıza İşe Yarar Mı

Talha Celik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
636
11. sınıf sayısalım matematiği falan yapıyorum ama kimya ile fizik de hiç bir şey anlamıyorum eve gelince de çok yorgun oluyorum ve tüm dersleri birden çalışamıyorum. Bir kaygımda bilgisayar ile çok iç içceyim online bir derse odaklanabilir miyim bilmiyorum . Sizce işe yarar mı

11. sınıf sayısalım matematiği falan yapıyorum ama kimya ile fizik de hiç bir şey anlamıyorum eve gelince de çok yorgun oluyorum ve tüm dersleri birden çalışamıyorum. Bir kaygımda bilgisayar ile çok iç içceyim online bir derse odaklanabilir miyim bilmiyorum . Sizce işe yarar mı
kendi adıma konuşayım hayır bende 11 sayısalım bu arada

Sınıfta kullananlar var para tuzağı olduğunu söylüyorlar.

Ben 11 de kullandım ama şahsen önermem bana katkısı olmadı onun yerine youtube kanalları daha kullanışlı oluyor

Kişiden kişiye değişir ben isteği kadar online ders olsun isterse TR 1. si gene de anlamam illa ki kitap defter olacak bide öğretmen tahtada anlatacak.

gerçekten çalışacağım diyorsan yarar.

Fiziğim iyi de kimya kıt biriyimdir hala da çabalıyorum kimya da yavaş yavaş olmaya başladı bende işe yaradıysa sende kesin yarar o tür boş şeylere para harcama YouTube tek atar hepsine veya özel ders alıp kökten sorunu çözebilirsin

Kişiden kişiye değişir ben isteği kadar online ders olsun isterse TR 1. si gene de anlamam illa ki kitap defter olacak bide öğretmen tahtada anlatacak.
bende tam tersi bizim hocalar zombi gibi anlatıyor hepsi 60+ evde çalıştığımla kalıyorum

Okuldan okula değişir şuan nitelikli bir okuldayım eski okulumda disiplin yok diye değiştirdim.
betül can anadoluya gitmiştim hergün tartışıyoz bide ankaradaki en iyi anadolu liselerinden diyolar. şuan keçiören fendeyim ilk geldiğimde iyiydi şuan memnun değilim bilmiyorum belki bana göre değiller

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,839
Üyeler
194,692
Son üye
Fumedeme
Geri