Doping Hafıza iyi midir??

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
9.Sınıfım ve dersleri pekiştirmek için doping hafıza alayım diyorum ama sizce doping hafıza mı tonguç akademi mi? Ders dinlemek için.
Yani sizce Dersleri ve konuları öğrenmek için doping hafıza mı alayım yoksa soru bankası alıp tonguç mu dinleyeyim?

İhtiyacın var ise doping ve raunt güzel.

Doping değil de Raunt öneriliyor. Ama 9. sınıf için para ödemene gerek yok. Tonguç'tan tekrar et, bol soru çöz.

üniversite sınavına hazırlık için bir süredir doping hafıza kullanıyorum çok memnunum. adamlar güzel bir sistem yapmışlar, ihtiyacım olan her şeyi bana sunuyorlar. reflekslerle matematiği, çözücüsü, yapay zekalı akıllı test paneli ve animasyonlu, oyun formatlı konu anlatımlarını çok beğeniyorum. doping hafıza'yı gözüm kapalı tavsiye ederimm

9.Sınıfım ve dersleri pekiştirmek için doping hafıza alayım diyorum ama sizce doping hafıza mı tonguç akademi mi? Ders dinlemek için.
Yani sizce Dersleri ve konuları öğrenmek için doping hafıza mı alayım yoksa soru bankası alıp tonguç mu dinleyeyim?
İşine illaki yarar. Seni çalışmaya teşvik eder, çalışma düzenini oturtur. Ancak bir yere kadar yardımci olur. Asıl iş sende.

Geri