Doping Hafızanın Son Hali Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

KabXrmau

80+
Reaksiyon skoru
4
Burada doping kullanan var mı bilmiyorum varsa onlar da yazsın güncel halinde gözden kaçırdığımız şeyler varsa beraber bakalım.

Ben 10. sınıftan beri kullanıyorum, bu sene YKS yılım.
Geçtiğimiz 2 seneye nazaran doping hafızada bu sene yaşanan gelişmeleri yazmak istiyorum, belki birilerine faydam dokunur.

Bu sene program çok daha fazla kişisel bir hale dönüştürülmüş ki bence olması gereken de buydu.
Yapay zekanın analiz sistemini geliştirmişler, bildiğin tam kapsamlı check-up'a giriyormuşsun gibi eksiklerinin bir bir röntgenini çekiyor. Zayıf tarafların için sana uygun bir ders program çıkartıp, bu şekilde çalışacaksın diyor.

Hap bilgiler kısmı da öğrencinin işine epey yarar, bu da iyi düşünülmüş.
Benim anladığım kadarıyla öğrenmede yaşanan zaman kaybını sıfıra indirmeye çalışmışlar. Şu ana kadar da gözlemlediğim kadarıyla başarmışlar gibi duruyor.

Bunun yapılması gerekliydi. Çünkü ne kadar çalıştığın değil, ne çalıştığın önemli. TR'de eğer çok fazla paran yoksa ne yazık ki kişiselleştirilmiş, sana özel bir çalışma programı oluşturtup uygulaman çok zor.
Umarım diğer kurumlar da biraz bunun üzerine eğilir.

Programı kullandıkça eksisini artısını bilgi akışı olarak geçmeye devam edeceğim.

Herkese güzel forumlar :)

Yani şunu söylim geçen yıl kullandım bence olmaz yani senin kağitlarla yazı yazıp test çözmen lazım laptopta falan test deneme hiç olmuyor bide ayrıca hocalarını pek beğenmedim hele özellikle fizik soru çözümleri. Ayrıca da bence hiçbi dijital platform youtu.be taki hocalar kadar iyi olamaz ben youtu.be tan tek çalıştım fen hocaları özcan aykın, görkem şahin, barış kapan hepsi inanılmaz hocalar ama görkem şahinin organik kimya dışındaki kitaplarını ònermiyorum, matematik desen bir sürü hoca var coğrafya tarih edebiyat onları hiç saymıyorum bence youtu.be taki hocalar kadar etkili olamaz doping hafıza. Çakma yapay zekasıda bir işe yaramaz chat cpt indir daha iyi

Geri