Murcielago
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
minimum altına düşüyor mu ki sipariş geçince? bildigim kadarıyla düşmüyodu
trendyoldan donanım banı yedim bende aynı sebepten
Yapabildiğim bir bug vardı Samsung telefonda çalışıyordu Apple'a geçtim çalışmıyor şu anHocam onu nasıl başardın
Trendyol'da altlimitsiz kod var mı :/
Suşili çiğköfte söyleyerek aldım dubai çikolatasını biraz marjinal oldum galiba suşiyi denemek için aldım tutma çubuğu dahi yollamışlar güzel duruyorYemeksepeti
''sepette150'' kodu ile Komagene'de 275 TL ve üzeri 150 TL indirim var. Son güncellemeyle Dubai çikolatası da eklenmiş ve fiyatı 175 TL. Dediğim gibi bir menü yaparsanız toplam 140 TL'ye geliyor. Dediğim marka indirimli olarak Bim'de en son 125 TL'ye satılıyordu. Bence bu fiyata çok iyi. Başka bir şey de alabilirsiniz elbette.
Ayrıca ''sepette150'' kodu Maydonoz Döner'de 350 TL üzeri 150, Burger King'de ise 500 TL üzeri 150 indirim sağlıyor.
Alıntıyı görüntüle
Galiva benide hiç bi kupon çalışmıyosanırım yemek sepetinde indirim ama beni banladılar..
Hahahaha aynı sebepten banlandim hopiden aldığım kodları kullanmak için defalarca hesap açmıştım. Benim banı kaldırmışlar ama, geçen girince gördüm kalıcı ban değildir yani büyük ihtimalle.Banlanmamış olsam kullanırdım. 8 farklı hesapta 150 TL alt limitsiz kupon kullandığım için özür dilerim sayın Yemeksepeti yetkilileri
Yemeksepeti mesaj atmıyor galiba genelde ama uygulamaya girince alt tarafta sepette olan kodları gösteriyor.Dehşet iyisin hocam hiç böyle bir indirim için mesaj atar mı çakal yemeksepeti. sayende öğrendik çiğköfteden yana kullandık tercihimizi.