Dost Kayaoğlu Dk4 alınır mı

FexLer

80+
Reaksiyon skoru
19
Sormak istediğim bazı sorular var öncelikle gaming gen güvenilir mi
kargoya verme süresi nasıl
İşlemci kısmında böyle bir ibare yazıyor acaba kast ettikleri farklı işlemci soğutucusu mu 300 TL ucuzlamış bütçem tam yetiyor alınır bu fiyata galiba
Screenshot_2023-01-19-18-04-31-101_com.android.chrome.jpg

Sormak istediğim bazı sorular var öncelikle gaming gen güvenilir mi
kargoya verme süresi nasıl
İşlemci kısmında böyle bir ibare yazıyor acaba kast ettikleri farklı işlemci soğutucusu mu 300 TL ucuzlamış bütçem tam yetiyor alınır bu fiyata galibaAlıntıyı görüntüle
12200 gözüküyor bende? Ama her türlü alınır (kasa VG15FE yapılırsa). İşlemci soğutucusu istemiyorum = stok fan takacağız. Gaming.gen güvenilir. Kargolama süresini bilmiyorum.

12200 gözüküyor bende? Ama her türlü alınır (kasa VG15FE yapılırsa). İşlemci soğutucusu istemiyorum = stok fan takacağız. Gaming.gen güvenilir. Kargolama süresini bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazıları 10 gün sürdü kargo yazmış da o takıldı kafama testlerine baktım ultra ayarda güncel oyunları+60 FPS de açıyor aşırı iyi bence uzun süre iş görür ayrıca PSU 550w +80 yeterli olur mu acaba

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazıları 10 gün sürdü kargo yazmış da o takıldı kafama testlerine baktım ultra ayarda güncel oyunları+60 FPS de açıyor aşırı iyi bence uzun süre iş görür ayrıca PSU 550w +80 yeterli olur mu acaba
550W yeterlidir. Öneririm sistemi kasayı VG15FE yapın.

550W yeterlidir. Öneririm sistemi kasayı VG15FE yapın.
Teşekkürler hafta sonu sipariş vereceğim umarım fiyatı kalır 1 haftadır takip ediyorum fiyatlar aşırı oynuyor bakalım bu aynı sabit idi 12.3k düşmüş 12 ye alayım dedim

Geri