cygnus V2Dostlar ben iki kasa arasında kaldım da biri Biri Ranker Cygnus V2 diğeri ise GameBooster x59 sizce hangisini tercih etmeliyim. Linkler kasa ismi üstünde. Ve bunlardan başka bi kasa tercihiniz var mı ? Fan led kontrolcüsü hız kontrolcüsü içinde olan ?
cygnus V2
Arkadaşlar konuyu hortlatmışsınız Kasa aldım fakat yine de teşekkür ederimPowerBoost X59 Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
PowerBoost X59 Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
pardon görmemişimArkadaşlar konuyu hortlatmışsınız Kasa aldım fakat yine de teşekkür ederim
Cygnus V2 alırdım.
ve forum kuralları na göre 6 aydan önceki konuları hortlamak serbestArkadaşlar konuyu hortlatmışsınız Kasa aldım fakat yine de teşekkür ederim
Sorun değil ranker v2 beyaz renk aldmve forum kuralları na göre 6 aydan önceki konuları hortlamak serbest
Konu açıp yardım alabilirsin hiç bilmiyorumLOGITECH G432 7.1 SURROUND GAMİNG nasıl bir kulaklık