Hangisini tavsiye edersin kankam samsung mu philips mi
Philips daha mantıklı dursa da ben Samsung tercih ederdim.Hangisini tavsiye edersin kankam samsung mu philips mi
Kanka peki aralıdanki fark nedir yani bilmiyorum bu piyasayı bide bana 5000 6000 arası televizyonda önerirmisin kankaPhilips daha mantıklı dursa da ben Samsung tercih ederdim.
Attığım iki modelin arasındaki bariz farklar:Kanka peki aralıdanki fark nedir yani bilmiyorum bu piyasayı bide bana 5000 6000 arası televizyonda önerirmisin kanka
Kanka işlemcisinin iyi olması ne işe yarar telefonlardaAttığım iki modelin arasındaki bariz farklar:
Philips'in ekranı daha büyük.
Samsung'un işlemcisi daha iyi.
Eyvallah kankam
İnternette dolaşırken kanser olmazsın mesela.Kanka işlemcisinin iyi olması ne işe yarar telefonlarda
Ve işlemcileri arasında ne kadar fark var
Büyük ekran (55 inç ve yukarısı) için aslında o para anca giriş seviyeye yeten bir para oluyor günümüzde. Samsung, LG'nin en ucuzu 9.400 TL'den başlıyor.O kadar para verip de philips toshiba gibi markalardan uzak dur
İnternette dolaşırken kanser olmazsın mesela.
Büyük ekran (55 inç ve yukarısı) için aslında o para anca giriş seviyeye yeten bir para oluyor günümüzde. Samsung, LG'nin en ucuzu 9.400 TL'den başlıyor.
Anladım teşekkür ederimO kadar para verip de philips toshiba gibi markalardan uzak dur