Argb ler 5v olarak biliyorum ve 3 pinli oluyorlar, 5v yazan kısma takmalısınızAdreslenebilir kabloyu nereye takıyoruz dostlar
Diye biliyorumArgb ler 5v olarak biliyorum ve 3 pinli oluyorlar, 5v yazan kısma takmalısınız
Argb ler 5v olarak biliyorum ve 3 pinli oluyorlar, 5v yazan kısma takmalısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diye biliyorum
Tam net görmüyorum fotoğraftan, zaten kabloya ve dediğim kısma bakarsanız uyup uymadığını anlarsınız
Denedim orayı evet de olmadı asus aura daArgb ler 5v olarak biliyorum ve 3 pinli oluyorlar, 5v yazan kısma takmalısınız
Diye biliyorum
Tam net görmüyorum fotoğraftan, zaten kabloya ve dediğim kısma bakarsanız uyup uymadığını anlarsınız
:
Tam taktığınıza emin misiniz? Çünkü onu takacak başka yer yok anakart ta4 pin olsa 12v yazan kısma takmanız lazımdı ama değil hem 3 pin hem argb ve argbler 5 v oluyor dediğim yere takınca çalışması lazımdı
Ordan başka4 pin olsa 12v yazan kısma takmanız lazımdı ama değil hem 3 pin hem argb ve argbler 5 v oluyor dediğim yere takınca çalışması lazımdı
Tam taktığınıza emin misiniz? Çünkü onu takacak başka yer yok anakart ta
Taktım reis, aynı girişten 2 tane daha var onları da deneyeyim4 pin olsa 12v yazan kısma takmanız lazımdı ama değil hem 3 pin hem argb ve argbler 5 v oluyor dediğim yere takınca çalışması lazımdı
Tam taktığınıza emin misiniz? Çünkü onu takacak başka yer yok anakart ta
Ordan başka