Birader konu açıp kaçmayın lütfen yav.Alıntıyı görüntüle ekranda böyle mavi şeyler var sebebi nedir pc denmi kaynaklı yoksa mönitordenmi ?
Kusura bakma reyis bekledim bakan yokEkran resmi mi bu? Telefondan mı çektin ekran resmi çektiysen monitörden olma imkanı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birader konu açıp kaçmayın lütfen yav.
Ekran görüntüsü pc denEkran resmi mi bu? Telefondan mı çektin ekran resmi çektiysen monitörden olma imkanı yok.
Birader konu açıp kaçmayın lütfen yav.
Apu bir işlemci var Ankart b450m s2 h işlemci r5 5600g win 11Ekranın her yerinde var ise bunlar ekran kartından olabilir.
Bazen geliyorEkranın her yerinde var ise bunlar ekran kartından olabilir.
Furmark ile bir test yaparak dener misin a normal bir şey ile karşılaşacak mısın diye?Apu bir işlemci var Ankart b450m s2 h işlemci r5 5600g win 11
Bazen geliyo
Hemen deneyimFurmark ile bir test yaparak dener misin a normal bir şey ile karşılaşacak mısın diye?
Furmark ile bir test yaparak dener misin a normal bir şey ile karşılaşacak mısın diye?
Ne çıkması gerek yaptım şuan amaFurmark ile bir test yaparak dener misin a normal bir şey ile karşılaşacak mısın diye?
Çok çabuk olmuş buHemen deneyim
Ne çıkması gerek yaptım şuan ama
amd ryzen 5 5600G işlemciden çok düşük fps değerleri gördüm normal midirÇok çabuk olmuş buYaklaşık 30 dakika filan beklet iyice ısısı yükselsin aynı ekran karıncalanmaları vs oluyormu ona bak
Full hd ayarlarda test etmişsin normal tabiamd ryzen 5 5600G işlemciden çok düşük fps değerleri gördüm normal midir
Alıntıyı görüntüle