Neler Yeni

Dostlar kafa dagitacak youtube vs kanallari ?

nousfurkan

80+ Bronze
Dostlarım çok zor zaman geçiriyorum kafamı dağıtacak yaşadıklarımı o an olsa bile unutturcak sohbet tarzında içerikler üreten önerileriniz varmi güleyim eğlenelim yeri gelsin o programda dertleneyim
Bir kaç zamandır 200. Bölümünde karşıma çıkan burda olan burda kalır programını izliyordum bitti tüm bölümler önerilerinizi bekliyorum

Dostlarım çok zor zaman geçiriyorum kafamı dağıtacak yaşadıklarımı o an olsa bile unutturcak sohbet tarzında içerikler üreten önerileriniz varmi güleyim eğlenelim yeri gelsin o programda dertleneyim
Bir kaç zamandır 200. Bölümünde karşıma çıkan burda olan burda kalır programını izliyordum bitti tüm bölümler önerilerinizi bekliyorum
Hocam portal kanalı sıkıcı gelmezse göz atmanızı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
...
Murat abi gf nin vlogları, Cem yılmaz ın komedi kesitleri, Turgut ekim in vlogları gibisinden videolara bakabilirsiniz hocam.

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
...
Size tavsiyem bence animasyon videoları izleyin. Küçük çaplı bütçelerden çıkan eserleri izlemek hoş oluyor ''ongezellig'' gibi... ama diyorsanız yok bu sarmaz beni; Ben Sak, MillenniaThinker, Orion Records(bu da dublaj-animasyon kanalı tabii ki), Arda The Vlogger, Hiç Komik Değil veya Stewie Kirişçi'yi önerebilirim hepsi de kaliteli kanallar bana göre.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
YT üzerinden Konuşanlar kanalı var bölüm kesitlerini veriyor artık tam bölümü izlemek istersen exxen üzerinden bakabilirsin

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Mehmetcan İvrendi
Aç Yaşına göre anime izle ciddiyim Tam istediğin gibi yeri geldiğin'de güldüren yeri geldiğin'de ağlatan bir ton içerik var

Hanaz

80+ Gold
Teneke kafalar twictch küfürsüz eğlence

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Serkan karakaya
Filmler ve filimler . 2015 ten beri izlerim film parodilerini.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
cimen show

Top Bottom