Neler Yeni

Dostlar ödevim var acil yardım!

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Hocam biraz daha m*la anlatır gibi anlatsanız daha iyi olur aslında. Kafam yandı.
Hocam yok estağfurullah sıkıntı yok fakat diyorum ki bu resim eba'ya upload olmuş ve eba bu resime random bir isim vermiştir. Sen dümdüz bu resmi indirirsen anlaşılır çünkü öğretmenin fw'dan baştan resim yapıldığında ve kaydedildiğine projeye verilen ismi biliyordur. Ordan resmi indiregandi yaptığın anlaşılır, fakat önermem. Düz FW dosyası istiyorsa öğretmenin biraz sıkıntı yaşayabilirsin.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamam ödevin de.. Ödevini nasıl yapacağını öğretmediler mi? Şimdi ben bunu birebir çizebilirim. Orijinalinden farkı olmaz fakat sen bunun tekniği bilmiyorsan hocaya kendini nasıl kanıtlayacaksın?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tamam ödevin de.. Ödevini nasıl yapacağını öğretmediler mi? Şimdi ben bunu birebir çizebilirim. Orijinalinden farkı olmaz fakat sen bunun tekniği bilmiyorsan hocaya kendini nasıl kanıtlayacaksın?
Nasıl çizeceğimizi anlatmadı kafasına göre ödev veriyor manyak :(
Bu arada yardımcı olabilirseniz süper olur.
Bu arada herhangi bir soru sormuyor sadece ödevi atıyoruz o da listesine göre puan veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yok estağfurullah sıkıntı yok fakat diyorum ki bu resim eba'ya upload olmuş ve eba bu resime random bir isim vermiştir. Sen dümdüz bu resmi indirirsen anlaşılır çünkü öğretmenin fw'dan baştan resim yapıldığında ve kaydedildiğine projeye verilen ismi biliyordur. Ordan resmi indiregandi yaptığın anlaşılır, fakat önermem. Düz FW dosyası istiyorsa öğretmenin biraz sıkıntı yaşayabilirsin.
Anladım hocam saolun. Büyük ihtimalle çakar direk aldığımı. Biraz uğraşacağım yoksa ya forumdan birileri yardımcı olur ya da sınıftan artık. Cevabınız için teşekkür ederim. İyi forumlar. ^^

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Illustrator kullanabiliyor musun? Ya da vektörel çizim tabanlı bir program falan yüklü mü? Benim bunu yapmam maalesef etik değil. Sana çok basit yöntemini göstereyim.
Hayır. Fireworks harici bir program yüklü değil hocam.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Hocam hocanız farklı istiyorsa arkaya alev atıp yolliyim size kskssksl
Hoş bir şeyler denerim olmazsa arkaya evren koyar renklerle oynarım

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
En son dün aktifmiş hocam.

Ödevim.

.fw veya .png olmak zorunda hocam.
Fotoğrafı indir arkaplanı sil, png olarak kaydet teslim et.

Top Bottom