Neler Yeni

Öneri Dostlar rahatlık ön planda oyuncu kulaklık önerisi ?

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar soru yukarıda rahatlık ön planda olan kulaklık önerisi lazım bütçe 2500 3k arası daha fazla çıkamam bu indirim döneminde tavsiyesi olan var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar soru yukarıda rahatlık ön planda olan kulaklık önerisi lazım bütçe 2500 3k arası daha fazla çıkamam bu indirim döneminde tavsiyesi olan var mı ?
@Perfectshot06
@MematiBaş🚬
@White Ravens
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül

Bilgi insanlar ve beni sevenlerden yardım istiyorum lütfen bulamıyorum bir türlü kulaklarım sıkıntılı rahat olan bir oyuncu kulaklığı arıyorum lütfen yardım edin dostlar

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş

@Perfectshot06
@MematiBaş🚬
@White Ravens
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül

Bilgi insanlar ve beni sevenlerden yardım istiyorum lütfen bulamıyorum bir türlü kulaklarım sıkıntılı rahat olan bir oyuncu kulaklığı arıyorum lütfen yardım edin dostlar
Maalesef bilmiyorum konu yüksel.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

@Perfectshot06
@MematiBaş🚬
@White Ravens
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül

Bu konu hakkında pek bir fikrim yok açıkçası. Güncel olarak çok fazla model çıkıyor bu tarafı pek takip etmiyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam ben G435 kullaniyorum cok mukkemmel hafif bir kulaklik kulaginizda hissetmiyorsunuz ve uzun saatler kaldiginda terletme vs yapmiyor. ( Ben bunu yazdiktan sonra bir cok arkadas laf atacak, ben bu fiyata bu kulakligi önermiyorum bahsettiginiz fiyatta belki daha kaliteli ve daha rahat baska urunler vardir. Ben sadece kendi kullandigim kulakligi öneriyorum belki hosuunuza gider o kadar para vermezsiniz. )

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Peki sen ne aldın kanka memnunmusun
Benim bütçem seninki kadar yüksek değildi arctis 3,logitech g335 veya arctis 5 alıcaktım,logitech g335 aldım (ikinci el ama jelatinleri bile ben söktüm) şuan memnunum sadece mikrofonu o kadar iyi değil.

Hocam ben G435 kullaniyorum cok mukkemmel hafif bir kulaklik kulaginizda hissetmiyorsunuz ve uzun saatler kaldiginda terletme vs yapmiyor. ( Ben bunu yazdiktan sonra bir cok arkadas laf atacak, ben bu fiyata bu kulakligi önermiyorum bahsettiginiz fiyatta belki daha kaliteli ve daha rahat baska urunler vardir. Ben sadece kendi kullandigim kulakligi öneriyorum belki hosuunuza gider o kadar para vermezsiniz. )
Logitechin bu G serisi kulaklıkları küçük oluyor eğer büyük kafalıysa olmaz çok baş ağrıtır.Benim kafam ortalama ona rağmen en son ayarda kullanıyorum.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Benim bütçem seninki kadar yüksek değildi arctis 3,logitech g335 veya arctis 5 alıcaktım,logitech g335 aldım (ikinci el ama jelatinleri bile ben söktüm) şuan memnunum sadece mikrofonu o kadar iyi değil.

Logitechin bu G serisi kulaklıkları küçük oluyor eğer büyük kafalıysa olmaz çok baş ağrıtır.Benim kafam ortalama ona rağmen en son ayarda kullanıyorum.
Hocam bilmiyorum fakat benimde basim orta seviyelerde fakat en sonlarda kullanmiyorum en sonlarda kullanacak kadar bir kafa turu yok ebnce MIke Tyson disinda, buyuk kafa li arkadaslarim vs denedi en sonuna getirecek kadar sey yapmadi ve rahatsizda etmiyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam bilmiyorum fakat benimde basim orta seviyelerde fakat en sonlarda kullanmiyorum en sonlarda kullanacak kadar bir kafa turu yok ebnce MIke Tyson disinda, buyuk kafa li arkadaslarim vs denedi en sonuna getirecek kadar sey yapmadi ve rahatsizda etmiyor.
Kankam nasıl kafa türü yok kendim en sonda anca kafamı ağrıtmıyor diyorum :D

TİTAN.

80+ Platinum
Sağolun dostlar

Top Bottom