Hiçbir zaman msi anakart önermeyecem. Hem kendim hem de forumlardan yeteri kadar msi anakartlarla alakalı sorunlara tanıklık ettim. O yüzden yerinizde olsam msi anakart almazdım.MSI PRO B650-S WIFI 7200 anakart bu dostlar sizce iade edip kampanyalardan daha iyisini alabilir miyim var mı bundan iyisi?
neden brom ne gibi sorunlarla karşılaştın?Hiçbir zaman msi anakart önermeyecem. Hem kendim hem de forumlardan yeteri kadar msi anakartlarla alaklı sorunlara tanıklık ettim. O yüzden yerinizde olsam msi anakart almazdım.
Bizzat kendim son 2 senedir b660 tomahawk denen çöp anakartın bitmek bilmeyen sorunlarıyla uğraşıyorum. Geçtiğimiz aylarda 2 ram slotum birden yandı. Üstelik daha garantisi bitmeden. Ve dikkat ettim ki msi anakartlarda ram sorunları yaşayan çok fazla insan var. Oldum olası forumlarda takılıyorum ve anakartlarıyla alakalı sorun yaşayan insanların çoğu msi kullanıyor.neden brom ne gibi sorunlarla karşılaştın?
şuan bende b450 pro max kullanıyorum ram sorunu bende yaşadım bir çok kezBizzat kendim son 2 senedir b660 tomahawk denen çöp anakartın bitmek bilmeyen sorunlarıyla uğraşıyorum. Geçtiğimiz aylarda 2 ram slotum birden yandı. Üstelik daha garantisi bitmeden. Ve dikkat ettim ki msi anakartlarda ram sorunları yaşayan çok fazla insan var. Oldum olası forumlarda takılıyorum ve anakartlarıyla alakalı sorun yaşayan insanların çoğu msi kullanıyor.
peki ne önerirsinşuan bende b450 pro max kullanıyorum ram sorunu bende yaşadım bir çok kezokumuyor diğerini diğerine takıyorum 2 si de görünüyor kullanılabilir ram de bir ram çalışmıyor evet bu konuda haklısın
Bizzat kendim son 2 senedir b660 tomahawk denen çöp anakartın bitmek bilmeyen sorunlarıyla uğraşıyorum. Geçtiğimiz aylarda 2 ram slotum birden yandı. Üstelik daha garantisi bitmeden. Ve dikkat ettim ki msi anakartlarda ram sorunları yaşayan çok fazla insan var. Oldum olası forumlarda takılıyorum ve anakartlarıyla alakalı sorun yaşayan insanların çoğu msi kullanıyor.
O yüzden diyorum işte msi anakart alma. Kafan rahat etsin istiyorsan Asus alacaksın.şuan bende b450 pro max kullanıyorum ram sorunu bende yaşadım bir çok kezokumuyor diğerini diğerine takıyorum 2 si de görünüyor kullanılabilir ram de bir ram çalışmıyor evet bu konuda haklısın
Anladığım kadarıyla AM5 kullanıyorsun. Bütçeni söyle önereyim bir şeylervar mı önerdiğin bir modeli brom
am5 e yeni geçtim tek tek topladım sistemi işlemcim 7500f 32 gb 6000mhz ram aldım ekran kartı daha alamadım 9070xt stoğpu bekliyorum bütçem, ben bu yazdığım modeli 6650 tl ye aldım indirimden 7500 8000 bandından bakabilirsin matx olmasın amaAnladığım kadarıyla AM5 kullanıyorsun. Bütçeni söyle önereyim bir şeyler
Direkt yapış şuna : https://www.akakce.com/anakart/en-u...us-wifi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,66156160.htmlam5 e yeni geçtim tek tek topladım sistemi işlemcim 7500f 32 gb 6000mhz ram aldım ekran kartı daha alamadım 9070xt stoğpu bekliyorum bütçem, ben bu yazdığım modeli 6650 tl ye aldım indirimden 7500 8000 bandından bakabilirsin matx olmasın ama