Neler Yeni

Dostlar sizce bu anakart iyi mi?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Doğukan Barut

MSI PRO B650-S WIFI 7200 anakart bu dostlar sizce iade edip kampanyalardan daha iyisini alabilir miyim var mı bundan iyisi?​

Alsancak1

80+

MSI PRO B650-S WIFI 7200 anakart bu dostlar sizce iade edip kampanyalardan daha iyisini alabilir miyim var mı bundan iyisi?​

Hiçbir zaman msi anakart önermeyecem. Hem kendim hem de forumlardan yeteri kadar msi anakartlarla alakalı sorunlara tanıklık ettim. O yüzden yerinizde olsam msi anakart almazdım.

Son düzenleme:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir zaman msi anakart önermeyecem. Hem kendim hem de forumlardan yeteri kadar msi anakartlarla alaklı sorunlara tanıklık ettim. O yüzden yerinizde olsam msi anakart almazdım.
neden brom ne gibi sorunlarla karşılaştın?

Alsancak1

80+
neden brom ne gibi sorunlarla karşılaştın?
Bizzat kendim son 2 senedir b660 tomahawk denen çöp anakartın bitmek bilmeyen sorunlarıyla uğraşıyorum. Geçtiğimiz aylarda 2 ram slotum birden yandı. Üstelik daha garantisi bitmeden. Ve dikkat ettim ki msi anakartlarda ram sorunları yaşayan çok fazla insan var. Oldum olası forumlarda takılıyorum ve anakartlarıyla alakalı sorun yaşayan insanların çoğu msi kullanıyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Doğukan Barut
Bizzat kendim son 2 senedir b660 tomahawk denen çöp anakartın bitmek bilmeyen sorunlarıyla uğraşıyorum. Geçtiğimiz aylarda 2 ram slotum birden yandı. Üstelik daha garantisi bitmeden. Ve dikkat ettim ki msi anakartlarda ram sorunları yaşayan çok fazla insan var. Oldum olası forumlarda takılıyorum ve anakartlarıyla alakalı sorun yaşayan insanların çoğu msi kullanıyor.
şuan bende b450 pro max kullanıyorum ram sorunu bende yaşadım bir çok kez :( okumuyor diğerini diğerine takıyorum 2 si de görünüyor kullanılabilir ram de bir ram çalışmıyor evet bu konuda haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan bende b450 pro max kullanıyorum ram sorunu bende yaşadım bir çok kez :( okumuyor diğerini diğerine takıyorum 2 si de görünüyor kullanılabilir ram de bir ram çalışmıyor evet bu konuda haklısın
peki ne önerirsin

Alsancak1

80+
O yüzden diyorum işte msi anakart alma. Kafan rahat etsin istiyorsan Asus alacaksın.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Doğukan Barut
Anladığım kadarıyla AM5 kullanıyorsun. Bütçeni söyle önereyim bir şeyler
am5 e yeni geçtim tek tek topladım sistemi işlemcim 7500f 32 gb 6000mhz ram aldım ekran kartı daha alamadım 9070xt stoğpu bekliyorum bütçem, ben bu yazdığım modeli 6650 tl ye aldım indirimden 7500 8000 bandından bakabilirsin matx olmasın ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,658
Üyeler
169,594
Son üye
zeıback
Top Bottom