Neler Yeni

Dostlar yeni hızlı bir internete geçmek istiyorum lütfen önerir misiniz?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Doğukan Barut
Mevcutta kullandığım atlantis net var 300 liradan 450 tl ye çıkardı ha ucuz biraz da idareten kullanıyorduk ama şimdi türk nettele arasında 50 tl fark var altyapımız malum depremden sonra( hatayda oturuyorum) 35 mb vdsl destekliyor yani neye geçebilirim bilmiyorum kullanan falan varsa türk neti ya da diğerlerini önerisi olan varsa beni çok mutlu eder

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali arda
Mevcutta kullandığım atlantis net var 300 liradan 450 tl ye çıkardı ha ucuz biraz da idareten kullanıyorduk ama şimdi türk nettele arasında 50 tl fark var altyapımız malum depremden sonra( hatayda oturuyorum) 35 mb vdsl destekliyor yani neye geçebilirim bilmiyorum kullanan falan varsa türk neti ya da diğerlerini önerisi olan varsa beni çok mutlu eder
100mb internet destekliyormu onu kontrol et ona gec zaten 100 mb de marka farketmiyor turkelekommus turkcellmis

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ferhat tetikoglu
100mb destekliyo türk net daha iyi deyil mi?

erner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren ERSÖZ
kablo net ile de konuş bence kendi alt yapısını getirebiliyor 100 alman muhtemel

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Furkan Demirtaş
Superonline varsa öneririm

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam TurkNet kullanıyorum gayet memnunum. Bundan önce 1-2 sene kadar TurkTelekom kullandım onda da bir sorun yaşamadım. Ondan öncesinde ise uzunca bir süre Türksat Kablonet(Uydunet) kullandım onda da herhangi bir sorun yaşamadım.
Bu üçü arasından bir tarife seçip kullanabilirsin.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam TurkNet kullanıyorum gayet memnunum. Bundan önce 1-2 sene kadar TurkTelekom kullandım onda da bir sorun yaşamadım. Ondan öncesinde ise uzunca bir süre Türksat Kablonet(Uydunet) kullandım onda da herhangi bir sorun yaşamadım.
Bu üçü arasından bir tarife seçip kullanabilirsin.
şuan atlantisnetteyim knk ama berbat bir senedir internet sorun çözülmüyor uydu arızalılıyor zırp pırt illah ettim 300 tlden 450 tl çekti tarifeyi, türknetten altyapı sorguladım 35mb vdsl çıkıyor malum depremden dolayı altyapı falan kalmadı ama her şeyin kablolusu iyidir diye düşünüyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
şuan atlantisnetteyim knk ama berbat bir senedir internet sorun çözülmüyor uydu arızalılıyor zırp pırt illah ettim 300 tlden 450 tl çekti tarifeyi, türknetten altyapı sorguladım 35mb vdsl çıkıyor malum depremden dolayı altyapı falan kalmadı ama her şeyin kablolusu iyidir diye düşünüyorum.
tabii ki de kablolu bağlantı kadar stabili zordur hocam.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Neyin stabili zor hocam anlamadım kablolu bağlantı mı kablosuz mu? Biraz devrik cümle olmuş sanırım :))
kablolu bağlantı her zaman daha stabil sonuçlar verir hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,440
Üyeler
164,147
Son üye
mnbcxd
Top Bottom