Neler Yeni

Dosya indirirken internetim 1 mbps bile görmüyor!

ahenk'

80+ Silver
Yaklaşık 1.5 ay önce şehir değiştirdik ve yeni taşındığımız binada fiber olduğunu öğrendik. Önceden 16 mbps internetten Max 12 mbps alabiliyorduk. İnterneti bağlayan çalışan "fiberle birlikte 24 Mbps'ye kadar çok rahat alabileceksin kardeşim" dedi fakat daha 13 ün üstünü hiç görmedim. Son 2 haftadır internet gerçekten çok kötü. Hele hele chromedan bir dosya indirmeye kalkınca 1 mbps bile göremiyorum. Babama deyince boşver kullan işte diyor. Ne yapmalıyım? Ararsan da çok ilgileneceklerini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 1.5 ay önce şehir değiştirdik ve yeni taşındığımız binada fiber olduğunu öğrendik. Önceden 16 mbps internetten Max 12 mbps alabiliyorduk. İnterneti bağlayan çalışan "fiberle birlikte 24 Mbps'ye kadar çok rahat alabileceksin kardeşim" dedi fakat daha 13 ün üstünü hiç görmedim. Son 2 haftadır internet gerçekten çok kötü. Hele hele chromedan bir dosya indirmeye kalkınca 1 mbps bile göremiyorum. Babama deyince boşver kullan işte diyor. Ne yapmalıyım? Ararsan da çok ilgileneceklerini sanmıyorum.
Bu ekran görüntüsü dosya indirdiğimde olan. Normalde 1-2 mbps görüyor son 2-3 haftadır.

Ekler

• Screenshot_2020-09-11-08-31-28-771_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2020-09-11-08-31-28-771_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    508 KB · Hit: 42
Son düzenleme:

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reset attın mı modeme?
Hayır. Annem falan attıysa bilemem onu ama hayır.

İnternet genel olarak yavaş ama fiber olmasına rağmen yavaş. Hem reset atsam yeni şifre almam falan gerekiyor hocam. Bu farklı bir şey

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Hayır. Annem falan attıysa bilemem onu ama hayır.

İnternet genel olarak yavaş ama fiber olmasına rağmen yavaş. Hem reset atsam yeni şifre almam falan gerekiyor hocam. Bu farklı bir şey
Yeni şifre alman gerekiyor mu bilmiyorum. Bana olduğu zaman genelde reset atınca geçiyor. Şifrei fakan değişirise 1dk lık iş. Arıyorsun direk değiştiriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,479
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom