ahenk'
80+ Silver
Yaklaşık 1.5 ay önce şehir değiştirdik ve yeni taşındığımız binada fiber olduğunu öğrendik. Önceden 16 mbps internetten Max 12 mbps alabiliyorduk. İnterneti bağlayan çalışan "fiberle birlikte 24 Mbps'ye kadar çok rahat alabileceksin kardeşim" dedi fakat daha 13 ün üstünü hiç görmedim. Son 2 haftadır internet gerçekten çok kötü. Hele hele chromedan bir dosya indirmeye kalkınca 1 mbps bile göremiyorum. Babama deyince boşver kullan işte diyor. Ne yapmalıyım? Ararsan da çok ilgileneceklerini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ekran görüntüsü dosya indirdiğimde olan. Normalde 1-2 mbps görüyor son 2-3 haftadır.Yaklaşık 1.5 ay önce şehir değiştirdik ve yeni taşındığımız binada fiber olduğunu öğrendik. Önceden 16 mbps internetten Max 12 mbps alabiliyorduk. İnterneti bağlayan çalışan "fiberle birlikte 24 Mbps'ye kadar çok rahat alabileceksin kardeşim" dedi fakat daha 13 ün üstünü hiç görmedim. Son 2 haftadır internet gerçekten çok kötü. Hele hele chromedan bir dosya indirmeye kalkınca 1 mbps bile göremiyorum. Babama deyince boşver kullan işte diyor. Ne yapmalıyım? Ararsan da çok ilgileneceklerini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekler
Son düzenleme: