Merhaba yeni bir PC aldım fakat dosya indiremiyorum mesela bir dosya indirdiğimde dosyanın üzerinde internet explorer simgesi çıkıyor ve hiçbir şekilde dosyaya erişim sağlayamıyorum aynı hayatı yaşayan birisi yardımcı olabilir mi?
Ne tip bir dosya indiriyorsunuz?Merhaba yeni bir PC aldım fakat dosya indiremiyorum mesela bir dosya indirdiğimde dosyanın üzerinde internet explorer simgesi çıkıyor ve hiçbir şekilde dosyaya erişim sağlayamıyorum aynı hayatı yaşayan birisi yardımcı olabilir mi?
Arşivlenmiş bir dosyaysa arşiv programıyala çalıştırmayı deneyebilirisiniz.Merhaba yeni bir PC aldım fakat dosya indiremiyorum mesela bir dosya indirdiğimde dosyanın üzerinde internet explorer simgesi çıkıyor ve hiçbir şekilde dosyaya erişim sağlayamıyorum aynı hayatı yaşayan birisi yardımcı olabilir mi?
Bilgisayarınızda Winrar yüklü mü?rar dosyası indiriyorum
büyük ihtimal winrar olmadığı için açamıyorsunuz google a sadece winrar yazıp en baştan deneme sürümünü indirebilirsinizMerhaba yeni bir PC aldım fakat dosya indiremiyorum mesela bir dosya indirdiğimde dosyanın üzerinde internet explorer simgesi çıkıyor ve hiçbir şekilde dosyaya erişim sağlayamıyorum aynı hayatı yaşayan birisi yardımcı olabilir mi?
büyük ihtimal winrar olmadığı için açamıyorsunuz google a sadece winrar yazıp en baştan deneme sürümünü indirebilirsiniz
herhangi bir program varsa söyler misin
İndirdiğiniz dosyaya Sağ tıklayınyüklü
WinRar - İndirherhangi bir program varsa söyler misin