İnternet hızı yüksek ama internet kullanamıyorum

Senpai''

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba internet hızım 90mbps çıkıyor hıztesti yapıtğımda youtube ve kickte 1080P yayın izliyorum sıkıntı yok ama bazı siteler açılmıyor mesela twittera hiçbir şekilde giremiyorum veya herahngi bir oyunu oynayamıyorum internete bağlı değilisn diyor. Millenicom müşteri hizmetlerini aradım internet hızınız normal görünüyor diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
1750972343731.webp

Hocam bence ilk işin milenicom dan kurtulmak olsun. Türknet’e geçin

Arkadaşlar merhaba internet hızım 90mbps çıkıyor hıztesti yapıtğımda youtube ve kickte 1080P yayın izliyorum sıkıntı yok ama bazı siteler açılmıyor mesela twittera hiçbir şekilde giremiyorum veya herahngi bir oyunu oynayamıyorum internete bağlı değilisn diyor. Millenicom müşteri hizmetlerini aradım internet hızınız normal görünüyor diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin.Alıntıyı görüntüle
millenicom sıkıntılı dostum 5 6 gündür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçiş işlemlerini başlattım ama 1.5 yıldır hiç sıkıntı yaşatmamıştı şaşırttı açıkçası
kaç günde onay verdiler

Arkadaşlar merhaba internet hızım 90mbps çıkıyor hıztesti yapıtğımda youtube ve kickte 1080P yayın izliyorum sıkıntı yok ama bazı siteler açılmıyor mesela twittera hiçbir şekilde giremiyorum veya herahngi bir oyunu oynayamıyorum internete bağlı değilisn diyor. Millenicom müşteri hizmetlerini aradım internet hızınız normal görünüyor diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin.Alıntıyı görüntüle
Jitterı ölç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri