Neler Yeni

Dosya silme depolama

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete Ünlü
Selam önceelike ben pc kullanmayı çok iyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim öncelikle bende 100 gb boş alan varken bi tane 30 gb winrar dosyası ındirdim setupa bastım ve setup oyun kurulum böülmünü açana kadar 30 gb daha yer yedi ve pc de oyun için yer kalmadı uyasrısı verdi böyle olunca ben de yüklemkten vazgeçtim ve kurlulum yapmadım sonrasında 30 gb olan windows dosyasını sildim fakatt setupa bastıktan sonraki 30 gb nasıl silindiğini bilmiyorum onu silmem konusunda yardımcı olabilir misiniz

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ne yüklediniz? Arama kısmına program ekle veya kaldır yazıp çokan seçeneğe tıklayın. Sonrasında önünüze gelen arama butonuna yüklediğiniz programın ismini yazın. Program çıkınca üstüne tıklayıp kaldır demeniz yeterli olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete Ünlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yüklediniz? Arama kısmına program ekle veya kaldır yazıp çokan seçeneğe tıklayın. Sonrasında önünüze gelen arama butonuna yüklediğiniz programın ismini yazın. Program çıkınca üstüne tıklayıp kaldır demeniz yeterli olacaktır.
Adını yazdım ama çıkmadı yt de gta 5 ücretsiz imndirme videoları var ordan indirdim yorumlara baktığımda gayet güzel şeylre yazıyordu

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Adını yazdım ama çıkmadı yt de gta 5 ücretsiz imndirme videoları var ordan indirdim yorumlara baktığımda gayet güzel şeylre yazıyordu
Programı yüklediyseniz oraya göz gezdirin çıkması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete Ünlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Programı yüklediyseniz oraya göz gezdirin çıkması lazım.
Şimdi winrar dan setupa bastım o 100 oldu ama sonraki kurulumu yapmadım o yüzden programda gözükmüyor fakat yer kaplıuyor ve ben bu oyun için önceki oyunlarımı sildim depolama yüzünden şu anda onlarıda geri yüklüyemiyorum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şimdi winrar dan setupa bastım o 100 oldu ama sonraki kurulumu yapmadım o yüzden programda gözükmüyor fakat yer kaplıuyor ve ben bu oyun için önceki oyunlarımı sildim depolama yüzünden şu anda onlarıda geri yüklüyemiyorum
Hangi oyuna ait yüklediyseniz dosyalar kısmında bulabilirsiniz.

Top Bottom