Hocam hız istiyorsanız 4 yeter ama taktikca yavaşlar
Biraz daha kontrollü olsun istiyorum şuan 2 üst 2 altta var. Kaç tane daha ekleyim sizce ?artal nekadar sürtünme yüzeyi okadar yavaş ama 1 tane takcaksan altada takcan
2 tanede daha taksan baya control olur dahası olmasın yeterBiraz daha kontrollü olsun istiyorum şuan 2 üst 2 altta var. Kaç tane daha ekleyim sizce ?
1 üst 1 alta tak diyorsun yani? Totalde 3 üstte 3 altta , 6 skatez mi olsun2 tanede daha taksan baya control olur dahası olmasın yeter
Evet.1 üst 1 alta tak diyorsun yani? Totalde 3 üstte 3 altta , 6 skatez mi olsun
şimdi üste takıp alta takmasan stabil olmaz oyüzden 6 şart1 üst 1 alta tak diyorsun yani? Totalde 3 üstte 3 altta , 6 skatez mi olsun
acayip yavaş olmaz 6 tane nokta çünkü süperligte bak 30 tane sığdılırım2 tanede daha taksan baya control olur dahası olmasın yeter
Aşırı olmaz ama dot takmak hiz istemek gibi birsey zaten o zamanda dot takmanın olayi kalmazşimdi üste takıp alta takmasan stabil olmaz oyüzden 6 şart
Post automatically merged:
acayip yavaş olmaz 6 tane nokta çünkü süperligte bak 30 tane sığdılırım
Fotoğraf atar mısın mouse markası ne bu arada?2 öne 2 arkaya toplam 4 taktım. sayısını arttırsam mouse kontrolü artar mı ?
Scyrox v8Fotoğraf atar mısın mouse markası ne bu arada?
Tamamdır hocam ekleyeceğim teşekkürler.üst ve alt kısımlarda tam ortaya bir tane daha takın madem daha kontrol istiyorsunuz.