🔥İndirim UluGames Cam Mousepad 1800 TL !🔥(Kol Bandı + Dot Skatez Hediye)

Cam mousepad özelliği nedir güncel olarak logitech g640 kullanıyorum fps oyuncusuyum bu kullandığımdan daha mi iyi bir mouse pad
80x50cm özel mat olan var kısaca 5 kuruş etmez.
Toz tuttumu takılıyor temizlemen lazım.
Yazin elin terledimi geçmiş olsun sürekli mouse takılıyor ve silmek zorundasın.
Skaltezin sağlam olmak zorunda aşınabilir.
+Larıİyi kayıyor.
Görüntüsü hoş felan.

O paraya tüm odayı camla kaplarsın

Komik bir ürün cidden :kekw: :kekw: hani iyi oyunculuk için desem hiç bir e-sporcuda da görmedim :kekw: herhalde şekilim olsun(param bol bana koymaz) elaleme hava atarım diyenler için.

Aga şekil ürün işte, temizliği kolay birde fazla bir artısı yok, tasarım olarak güzel oluyor, masada da daha canlı durur diye düşünüyorum. Hoşuna giden alabilir

Kanka pahaliligi birsey değil kullandığım mousepad bundan daha pahalı ve tr de olmayan bir mousepad gerçekten verimli ise almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha once bir e sporcu da hiç görmedim cam mousepad kullanan aslında bunları satın almadan once deneyebilecegimiz biryer olsa keske
Cam kesme tahtası al dene kanka :D

İyi oyunculuğu sadece ekipmana bağlamış avelleri kekleme itemi.

Sabahtan akşama kadar chip, mcu, 4K-8K, skatez, bakire götü kadar pürüzsüz +10 kill garantili mouse pad, milisaniyenin milyonda birinde tepki süresine sahip basmadan basan manyetik klavye falan araştırıp en en en iyisinin peşinde falan koşarlar hepsi e-sporcu yada e-sporcu adayı :kekw:

Başka işiniz mi yok olum bunlara kafa patlatıyonuz alın ortalama bir klavye mouse mouse pad geçin, adam vuramıyorsanız da o ekipmanın suçu değil sizin yeterince iyi olmamanızdan.

Boş bir ürün ben ona değil o benim olmak için bana para versinki kullanayım

Boş ürün işte klasik. Sürekli yeni bir şey çıkartıp pohpohluyorlar bir halt sanıp alıyorlar kerizler de. Yapay elmas üretmeye başladılar şimdi. Birkaç seneye elmastan yapacaklar bunu bir de öyle kakalayacaklar millete at fava bekle

Boş ürün normal cam alın 80x40 boyutunda aynı şey üzerinde kopyala yapıştır bir görsel var diye 10 katı kitliyolar

Bütçesi yetmeyenler için; temperli camınızı sökün ve mousepad yapın.Bu mousepad çok ses yapıyor size söyliyim.

40x 40 cam kestirin arkasına sevdiğinz resmi yapıştırın alın size cam mousepad alsmgas işe yararmı bilemem

Geri