Cam mousepad alınır mı

Heisenberg17

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
753
Kaplan10 koduyla kargo dahil 1638 e geliyor skatez ve sleeve hediye

Amaterasu ve Ignira çok güzel duruyor. Sleeve ve mousepad üzerinde Ulu Games yazısını görmek pek hoşuma gitmedi ama.

Wraith modellerini öneririm.

ne oynadığına bağlı bende var sadece apex legends ve fornite oynarım diğeri imkansız

Kaplan10 koduyla kargo dahil 1638 e geliyor skatez ve sleeve hediye
yani bilmiyorum bence fantezi ürünü bunlar hardcore fps oyuncusu değilseniz gerek yok eğer öyleysenizde hız odaklı kumaşa sahip alın bence çoğu e sporcu kumaş kullanıyor

Görüntüden ve yazıdan çok performans onemli
Hocam daha ön siparişte olan bir ürüne performansıyla ilgili nasıl bir yorum yapılabilir ki? UluGames markası altında daha önce üretilmiş ürün de yok ki eski modeliyle ilgili yorum yapalım. 40x40 yeterli bence ben istediğim tarz 45x40 bulamadığım için 90x40 alıp ortadan kesmiştim.

Ekler

• 1756235009773.webp
    1756235009773.webp
    60.2 KB · Hit: 17
yani bilmiyorum bence fantezi ürünü bunlar hardcore fps oyuncusu değilseniz gerek yok eğer öyleysenizde hız odaklı kumaşa sahip alın bence çoğu e sporcu kumaş kullanıyor
Vazgeçtim spirit of aim iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha ön siparişte olan bir ürüne performansıyla ilgili nasıl bir yorum yapılabilir ki? UluGames markası altında daha önce üretilmiş ürün de yok ki eski modeliyle ilgili yorum yapalım. 40x40 yeterli bence ben istediğim tarz 45x40 bulamadığım için 90x40 alıp ortadan kesmiştim.
Cam kategorisi için sordum

Harcore fps oyuncusu olmakla ilgisi yok bence hocam. Hangi profesyonel oyuncu cam mousepad kullanıyor ki, sleeve kullanan bile çok sayılı CS arenasında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,587
Üyeler
183,309
Son üye
mertssh
Geri