Neler Yeni

Dövme tasarımı yapabilen var mı?

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Arkadaşlar kız arkadaşım dövme yaptırmak istiyor dövmememi sen tasarlasan ne güzel olurdu dedi benim için yapabilecek adam gibi adam var mı ben yaptım diyim .)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kız arkadaşım dövme yaptırmak istiyor dövmememi sen tasarlasan ne güzel olurdu dedi benim için yapabilecek adam gibi adam var mı ben yaptım diyim .)
Dövmemi*

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Niye ki kız senden tasarlamanı istedi. Tasarımcı veya grafiker misin ? Eğer değilsen kusura bakma senden çok saçma bir istekte bulunmuş.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye ki kız senden tasarlamanı istedi. Tasarımcı veya grafiker misin ? Eğer değilsen kusura bakma senden çok saçma bir istekte bulunmuş.
Ben grafik tasarımla uğraşıyorum ama phtoshop ,ai tarzı işler yapıyorum tasarla diyince de hayır diyemedim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben grafik tasarımla uğraşıyorum ama phtoshop ,ai tarzı işler yapıyorum tasarla diyince de hayır diyemedim
İllüstrasyondan tasarlarsın o zaman bu işlerden anladığına göre basit olmalı senin için.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İllüstrasyondan tasarlarsın o zaman bu işlerden anladığına göre basit olmalı senin için.
Ben yaptım yani çizim olarak da yaptım ama beğenmedim dediğim gibi okuyorum profesyonel değilim işi bilen birisi varsa yardım etsin diye yazdım boşuna neden sorguluyorsun ki yardım etmiceksen yazma boşuna bi bildiğim varki soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Bütçen ne beleşe kimse uğraşmaz

DaffyGraphic

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dövmemi*
sanırım tasarlayabilirim ama bedava değil,nasıl bir dövme istiyor ona göre evet yada hayır diyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,239
Üyeler
161,416
Son üye
aleko41
Top Bottom