Yusuke Kage
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 86
- İsim
- Yusuf Mert Tatar
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptık şuan arabadayız hatta güncelleme yapmıştım buyurTamam aradan 1 gün geçmiş neden bir şey yapmıyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
.Haberler var:
Babam elemanı tanıyordu ya eskiden de böyle böyle işler yapmış hatta bazı videoları varmış bunları yapıp müşterinin malını satarken çektiği videolar tehdit ettik elemanın arka depoda doluymuş zaten bi girdik depoya hayvan kadar kart var... 4080 mi dersin 4090 mı dersin ne ararsan var farklı farklı markalardan daha da acısı 4080 super bile var.. yani yakın zamanda bize yaptığının aynısını başka birine daha yaptı büyük ihtimalle neyse kendi konuma döneyim elemandan yükseltme şeklinde herşeyi 0 şekilde aldık babam bu videolarla tehdit fln etti işte 4070 e geçmil oldum sıfır model faturalı 1 sene 10 ay garantili (itopya) eski işlemciyi vs. de değiştirdik 7 7700x3d yaptırdık kasada duruyor ama hallettik 2000 lirayı da geri alacaktık da babam değmez o kadar alacağımızı aldık falan dedi çıktık şimdi kasayla mutluyum. O kadar emek boşa gitmedi ama yine de babam diyor ki tüketici mahkemesine falan verelim diyor bilemedim şimdi tehdit ettikten sonra THM'ye verirsek başımıza sorun çıkarmı neyse böyle bitti işte kısacası