Neler Yeni

Downhill ve enduro bisiklet önerisi

FURY.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Demir ERDOĞAN
Bütçe
35000
açıkçası aklımda bi bütçe yok ancak kafamda 30 40k arası bi fiyat var freeride düşünüyorum merdiven tarıyorum ve drop atıyorum salcano ng650 kullanıyorum ama yetersiz gelmeye başladı maşa sürekli dip yapıyo ve arka amortisor olmadığı için çok yük biniyo kadroya başka çift amortisorlu hidrolik frenli sağlam kadrolu bisiklet önerebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Bertuğ Yağız İRFAN
Rockrider st530 s 40 bin tl illa taksitli olmayacaksa temiz 2. El kesin bulursun .

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan
sen kullandınmı hiç kadrosu falan sağlammı
değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle şunu söyliyeyim 35000tlye alacağınız enduro değil full suspensiyon xc dir eğer fr için alıyorsanız sağlam bir hardtail bu paraya alınacak fs bisikletten daha iyi olur ama illa fs derseniz RRden her halükarda uzaklaşın bizim piyasada çok abartılıyor bianchinin yada carraro modellere bakın

Gurkanpiro

80+ Platinum
değil

öncelikle şunu söyliyeyim 35000tlye alacağınız enduro değil full suspensiyon xc dir eğer fr için alıyorsanız sağlam bir hardtail bu paraya alınacak fs bisikletten daha iyi olur ama illa fs derseniz RRden her halükarda uzaklaşın bizim piyasada çok abartılıyor bianchinin yada carraro modellere bakın
dostum selam bısıklet konusunda bılgılısın 10 15 k butcede free rıde ıcın ne alınır taksıt olucagı ıcın sıfır olmak zorunda

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan
dostum selam bısıklet konusunda bılgılısın 10 15 k butcede free rıde ıcın ne alınır taksıt olucagı ıcın sıfır olmak zorunda
sıfırsa şehrinizdeki bayilere sorun carraro force 770C veya yine SARI sitede birkaç bayide görmüştüm bianchi magma cues modellerine bakın bianchi daha üst bir model
Rockriderdan uzak durun

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
göksel yurtcan
mosso wildfire bakmıstım o nasıldır sırf meraktan
altus setten olabildiğince uzak durun Cues set kullanan bisikletler önceliğiniz olsun maşasıda suntour değil maşası hakkında pek bilgim yok o konuda yorum yapamam ama suntour kesinlikle daha iyi

Kadrosu kırılıyor onun genelde arka teker tarafı

520 sandım pardon
RR'in AM ve race serisi dışındaki tüm fs kadrolarında o sorun var uzak durulması gereken bisikletler

Top Bottom