Neler Yeni

Download hızı yüksek göürnmesine rağmen internet yavaş

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Turkcell Superonline kullanıyorum normalde 100 mbps almam gerekirken 180 190 mbps internet alıyorum pandemiden dolayı updatelediler herhalde herkese bilmiyorum ama chromeda sayfa yenilemek bile işkence şu an. Akşam müşteri hizmetleriyle konuştum burdan işlem sağladım düzelmiş olması lazım vs şeklinde konuştular ama durum aynı speedtest in sitesine bile zar zor girdim. Sorun neyden kaynaklı olabilir ben de ona göre bir konuşma yapayım müşteri hizmetleriyle tekrar.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Turkcell Superonline kullanıyorum normalde 100 mbps almam gerekirken 180 190 mbps internet alıyorum pandemiden dolayı updatelediler herhalde herkese bilmiyorum ama chromeda sayfa yenilemek bile işkence şu an. Akşam müşteri hizmetleriyle konuştum burdan işlem sağladım düzelmiş olması lazım vs şeklinde konuştular ama durum aynı speedtest in sitesine bile zar zor girdim. Sorun neyden kaynaklı olabilir ben de ona göre bir konuşma yapayım müşteri hizmetleriyle tekrar.
ping ne durumda siteden kaynaklı olabilir farklı sitelere girmeyi deneyebilirsin.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Telefondan SpeedTest deneyin aynı ise başka bir modemle deneyin.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
5-6 farklı sitelerde denedim zaten durum aynı
modem ve kablo değiştirme imkanın varsa onu dene yapabileceğin başka bir şey yok eller kollar bağlı come to müşteri hizmetleri

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modem ve kablo değiştirme imkanın varsa onu dene yapabileceğin başka bir şey yok eller kollar bağlı come to müşteri hizmetleri
anca başka pcde denerim de 30 40 dakikalık işkencemin sonuna gelmişim gibi duruyor modem değiştirme şansım da yok ne yazık ki

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

aragonattt