Download sorunu

Zeltmac

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar 3-4 sitede hız testi yaptım download 9.3-9.8 arası ancak bir şey indirdigim zaman max 1.4mbps alıyorum bunun nedeni nedir bu normal midir? TTNET kullanıyorum müşteri temsilcisiyle görüşmeli miyim? Bilgili arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 3-4 sitede hız testi yaptım download 9.3-9.8 arası ancak bir şey indirdigim zaman max 1.4mbps alıyorum bunun nedeni nedir bu normal midir? TTNET kullanıyorum müşteri temsilcisiyle görüşmeli miyim? Bilgili arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
hayır görüşmemelisin. downloadın 1/8 olarak hesaplanır. mesela 80 download alırsan 10 mb ile indirirsin

Mbps ayrı mb ayrıdır. Sitelerde çıkanı 8'e bölerseniz indireceğiniz MB'yi bulursunuz.

hayır görüşmemelisin. downloadın 1/8 olarak hesaplanır. mesela 80 download alırsan 10 mb ile indirirsin
35 mbps internete gececegim diger ay ortalama kac alabilirim 4.5-5 civarı mı?

Hocam indirirken mb/sn değerini görürsünüz mbps değil. 1mbps = 128kb
1mb = 1024kb

normal

bende de 35 mbps internet var 4.2 civarı indiriyorum
superonline mı kullanıyorsunuz? ben oraya gecmeyi dusunuyorum ama bir tavsiyeniz var mıdır? max 75 destekliyor altyapım fiberi

superonline mı kullanıyorsunuz? ben oraya gecmeyi dusunuyorum ama bir tavsiyeniz var mıdır? max 75 destekliyor altyapım fiberi
hayır vodafone kullanıyorum aylık 80 tl 6 upload 35 de download alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha 20 gün oldu geçeli gayet memnunum gerek müşteri hizmetleri gerek internet hızı daha hiç kesilme olmadı

hayır vodafone kullanıyorum aylık 80 TL 6 upload 35 de download alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha 20 gün oldu geçeli gayet memnunum gerek müşteri hizmetleri gerek internet hızı daha hiç kesilme olmadı
ben de vodafone gecmek istedim ancak internette cok olumsuz yorum var diye vazgectim acaba vodafone a mı gecmeliyim

ben de vodafone gecmek istedim ancak internette cok olumsuz yorum var diye vazgectim acaba vodafone a mı gecmeliyim
ben türknet düşünüyordum çok fazla kötü yorum gördüm sonra internet sağlayıcılarını tek tek aradık ilk vodafone döndüğü için biz ona geçtik aradıktan 1 gün sonra internete kablolarını vs baktılar kestiler bişey ettiler modeminiz de 3 4 güne gelir dediler 2 saat sonra geldi ben memnunum

Geri