Türk telekom hız ve hız testi sorunu

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Bundan 5 gün öncesine kadar hız istediğim seviyedeydi ve Turktelekom sitesinde hız testi yapabiliyordum.Normal değerlerim
Ping:5
Jitter:0
Download:52.6
Upload:15.9
Test yapılan yer Erzurum olarak gözüküyordu ve
genel olarak böyle geliyordu ancak son günlerde
Ping:26
Jitter:0
Download:48-52 değişiyor
Upload:14-15 arası.
Pingde anormal bir artış var ve bu sefer test yaparken yer İstanbul gözüküyor önceden Erzurumdu niye değiştiğini anlamadım testleri Turknet sitesinden yaptım,Türk Telekom hız testinde 404 hatası alıyorum ve bu sadece Türk Telekom hız testine girince oluyor.İnternet ayarlarımla asla oynamadım,telefondan denedim aynı ethernet kablo bağlı olan PC den denedim yine aynı.Bu neden oluyor? Bu sorunu önceden yaşayan veya şimdi yaşıyor olan var mı hiç? Yardımcı olursanız sevinirim.

hocam bir anormallik yok belki yasadiginiz yer erzuruma yakin istanbula uzaktir ya da direkt erzurumda yasiyorsunuzdur bilmiyorum ama o istanbul yazan sizin istanbuldaki bir sunucu uzerinden bu testi gerceklestirdiginiz anlamina gelir sunucu size ne kadar uzaksa da hiziniz düşer burda sunucunun kalitesi de onemli

hocam bir anormallik yok belki yasadiginiz yer erzuruma yakin istanbula uzaktir ya da direkt erzurumda yasiyorsunuzdur bilmiyorum ama o istanbul yazan sizin istanbuldaki bir sunucu uzerinden bu testi gerceklestirdiginiz anlamina gelir sunucu size ne kadar uzaksa da hiziniz düşer burda sunucunun kalitesi de onemli
Eyvallah hocam,Rizede yaşıyorum.Genelde Erzurum olarak test yapıyordu ancak son günlerde böyle istisna oldu.Birkaç gün daha devam ederse modem resetlemeyi düşünüyorum.

Eyvallah hocam,Rizede yaşıyorum.Genelde Erzurum olarak test yapıyordu ancak son günlerde böyle istisna oldu.Birkaç gün daha devam ederse modem resetlemeyi düşünüyorum.
hocam o sunucuyu otomatik kafasina gore seciyor isterseniz speedtest.net sitesinden yapin hiz testini istediginiz ilden yapabilirsiniz change server kismindan

hocam o sunucuyu otomatik kafasina gore seciyor isterseniz speedtest.net sitesinden yapin hiz testini istediginiz ilden yapabilirsiniz change server kismindan
Deneyeceğim hocam sağolun.

Test sunucusunu rastgele seçer.Bir problem gözükmüyor.

Geri