Neler Yeni

DP No Signal Hatası Alıyorum

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
Kusura bakmayın, dediğim gibi ilk kez kurulum yapıyorum. İkisi beraber takılmıyor mu ?
Çift ekran yapmayacaksanız hayır bir ucunu kasaya bir ucunu monitöre tak hangisini kullanmak istiyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Kusura bakmayın, dediğim gibi ilk kez kurulum yapıyorum. İkisi beraber takılmıyor mu ?
takılır eğer 2 monitör kullanacaksanız, DP en iyisidir, en yüksek çözünürlük ve hz dengesini DP daha iyi sağlar. Eğer 2. bir monitör bağlamak isterseniz 2. bir kablo ile daha bağlayacaksınız demektir. 1 monitör kullanacaksanız sadece 1 kablo kullanacaksınız

cemtastan2301

80+ Gold
Çift ekran yapmayacaksanız hayır bir ucunu kasaya bir ucunu monitöre tak hangisini kullanmak istiyorsan
takılır eğer 2 monitör kullanacaksanız, DP en iyisidir, en yüksek çözünürlük ve hz dengesini DP daha iyi sağlar. Eğer 2. bir monitör bağlamak isterseniz 2. bir kablo ile daha bağlayacaksınız demektir. 1 monitör kullanacaksanız sadece 1 kablo kullanacaksınız
Arasındaki farklar nedir ? Hangisini takmamı önerirsiniz ? Tek bir monitör kullanacağım.

Ekran kartım: Inno3D RTX3060 ICHILL X3

Monitörüm: MSI Optix G27CQ4 165 Hz 1 MS 2K VA

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Arasındaki farklar nedir ? Hangisini takmamı önerirsiniz ? Tek bir monitör kullanacağım.

Ekran kartım: Inno3D RTX3060 ICHILL X3

Monitörüm: MSI Optix G27CQ4 165 Hz 1 MS 2K VA
DP takmanız yararınıza olacaktır. bu arada monitörünüz şahane ben de düşünüyorum onu almayı, tek eksiği ayak kısmı onu da monitör arm alarak çözdüm

Top Bottom