Nasıl yani?Ekran kartının güç girişini yaptın mı
Kasa içinde psu dan çıkan güç kablolarına uyumlu yer oluyor ekran kartında. O soketini takman lazım ekran kartına. Güncel kartlarda güç girişi oluyor yani. Aklıma bu geldi ilk olarakNasıl yani?
Benim sistem direk hazır olarak kurdurttum itopyadan yerinden aldım. İlk başta çalışıyordu lakin sonra açamıyorum birdaha.Kasa içinde psu dan çıkan güç kablolarına uyumlu yer oluyor ekran kartında. O soketini takman lazım ekran kartına. Güncel kartlarda güç girişi oluyor yani. Aklıma bu geldi ilk olarak
Kasa içindeki bağlantılarım tam takılı olduğundan emin ol. başka monitörde dene yada ekran kartını deneme sansın varsa onu dene baska yerde. Benden bu kadarBenim sistem direk hazır olarak kurdurttum itopyadan yerinden aldım. İlk başta çalışıyordu lakin sonra açamıyorum birdaha.
Kanka biraz oynadım kabloyla şimdi oldu.Kasa içindeki bağlantılarım tam takılı olduğundan emin ol. başka monitörde dene yada ekran kartını deneme sansın varsa onu dene baska yerde. Benden bu kadarBaşkası yardımcı olabilir umarım
Halletmene sevindim. Valla kasayı temizlerdim pc çalışmazdı bir korkardım zamanındaKanka biraz oynadım kabloyla şimdi oldu.
Öylede gene aynı sorun oldu gene gitti durmadan gidip geliyor dp.Halletmene sevindim. Valla kasayı temizlerdim pc çalışmazdı bir korkardım zamanında![]()