Neler Yeni

Dr. Strange filmini anlamak için hangi filmleri izlemem lazım

DeH$et

80+ Silver
Doctor Stange filmine gidicem fakat hikayeyi vs. bilmiyorum. Filme gitmeden önce hangi filmleri izlemem lazım? Strangeyi ilk spidermanda görmüştüm tom un zamaninda.

un1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Samet Gökmen
Doctor Stange filmine gidicem fakat hikayeyi vs. bilmiyorum. Filme gitmeden önce hangi filmleri izlemem lazım? Strangeyi ilk spidermanda görmüştüm tom un zamaninda.
ilk filmini izle doctor strange

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Dr. Strange 1, Ardından avengers infinity war + avengers endgame üstüne bir de kutlar vadisi Filistin patlatırsın cila olur

The Batman

80+ Silver
ben hepsini izledim bende çok bir şey anlamadım karışık birşeydi

DeH$et

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk filmini izle doctor strange
Yeterli olur mu?
Dr. Strange 1, Ardından avengers infinity war + avengers endgame üstüne bir de kutlar vadisi Filistin patlatırsın cila olur
PUQOAUOAJQODHALSHWLSHAO. Endgame ye kadar doğruysa izlicem bak doğru info ver.
ben hepsini izledim bende çok bir şey anlamadım karışık birşeydi
Bakicaz artık izlemekten zarar gelmez.

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
Doctor Strange ile WandaVision izlersen yeterli olur. Avengers İnfinity War ile End Game de izleyebilirsin çünkü o filmlerde olanlar hakkında bir diyalog geçiyor. Ayrıyeten paralel evrenler ile ilgi de bir dizi izlemek istiyorsan What If dizisine de bakabilirsin çünkü çok az da olsa onun da alakası var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm marvel filmleri birbiriyle ilişkili o yüzden hepsini sıraya göre izlemek daha mantıklıydı. Daha önce izlemediysen dediklerimi izle. Veya izlemediğin tüm marvel filmlerini sıraya göre izleyip internete düştüğü zaman da bu filmi izleyebilirsin.

Top Bottom