Neler Yeni

Dragon center mystic light kişisel ayar

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Merhaba dragon center üzerinden mystic light ile kasamın fanlarını kontrol ediyorum ancak sadece belirli modları var o modların dışında istediğim gibi bir ayarlama yapamıyor muyum ? Bir de mesela müziğe uyumlu olsun dediğim zaman sadece mavi renk yanıyor ara sıra yanıp sönüyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Mystic Light 4-5 ay gibi bir süre kullandım. Modlar arası geçiş yaptığında sana renk seçtiriyor ise sadece o seçtiğin renk yanıyor. Ama renk seçme tarafı kapalıysa seçtiğin modda (örneğin vizor yada renk kayması gibi) o zaman renkler değieşrek yanıyor. Oynat modunu seçtiğinizde de müziğe duyarlı bir şekilde yanacaktır

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mystic Light 4-5 ay gibi bir süre kullandım. Modlar arası geçiş yaptığında sana renk seçtiriyor ise sadece o seçtiğin renk yanıyor. Ama renk seçme tarafı kapalıysa seçtiğin modda (örneğin vizor yada renk kayması gibi) o zaman renkler değieşrek yanıyor. Oynat modunu seçtiğinizde de müziğe duyarlı bir şekilde yanacaktır
Hocam oynay moduna alıyorum sadece mavi yanıyor ve değişmiyor hiç.

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Hocam oynay moduna alıyorum sadece mavi yanıyor ve değişmiyor hiç.
Yanlışın var oyna modunda sesi sonuna kadar açarsan şiddetli seslerde kırmızı olması lazım. Mesela PUBG oynarken yürüyorsun mavi renkte ateş ediyorsun kırmızı renkte

Top Bottom