🔥İndirim Dragos ELITESeries 27 İnç QHD 240hz 1ms 7.499 Tl

Panel bilgisi var mı?

bu firmadan bir şey alınmaz 750wlı siyah kasa siparişi verdim kafalarına göre siparişi değiştirdiler aradım yazdım mail attım cevap vermeden başka bir model psu suz kasa gönderdiler

Çok iyi olur paneli güzelse by fiyata kaçmaz
Evet dragos olduğuna bakılmaz alınır iyi panel varsa ölü piksel çıkmasın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu firmadan bir şey alınmaz 750wlı siyah kasa siparişi verdim kafalarına göre siparişi değiştirdiler aradım yazdım mail attım cevap vermeden başka bir model psu suz kasa gönderdiler
Evet bence üründen çok dikkat edilmesi gereken konu da o. Firmanın yorumları iyi değil

Olacağını sanmam ama atombilişime kampanya veren kart var mı? Parolapara gibi alışverişe 400tl de düşse olur.

Fast IPS değil 250/300 CD parlaklık diyor çok beklentiye girilecek bir ürün değil gibi.

1763635456613.webp

Sordum Panel Özelikleri Budur Arkdaşlar

Alıntıyı görüntüle

Sordum Panel Özelikleri Budur Arkdaşlar
Paneli hiçte kötü değil bu arada laptop ekranlarının %95'i boe markadır gayet iyi alınır bence. ön yargıyı kırıp bi denemek lazım arkadaşlar. son zamanlarda güzel ürünler yaptıklarını düşünüyorum

• MSI G274QPX 27" QHD 240 Hz IPS Reddit
  • ViewSonic VX2758-2K-PRO 3 27" QHD 240 Hz IPS (Donanım Arşivi panel arşivinde bu panel yazıyor) Donanım Arşivi Forum
  • Gigabyte M27Q X rev. 2.0 (kullanıcılar paneli söküp ME270QHB-NF1 olduğunu teyit etmiş) Reddit
  • CHONSUN CS27X-2K240 27" QHD Fast-IPS (resmi ürün sayfasında panel tipi “ME270QHB-NF1 Fast-IPS” diye geçiyor) chonsun.com
  • Çeşitli Çin OEM / no-name 27" 2K 240 Hz monitörler (Made-in-China / Alibaba ilanlarında direk “Model NO: BOE ME270QHB-NF1 panel” yazıyor) chatgpt sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,099
Üyeler
184,889
Son üye
emirlikk
Geri