🔥İndirim Dragos ELITESeries 27 İnç QHD 240hz 1ms 7.499 Tl

• MSI G274QPX 27" QHD 240 Hz IPS Reddit
  • ViewSonic VX2758-2K-PRO 3 27" QHD 240 Hz IPS (Donanım Arşivi panel arşivinde bu panel yazıyor) Donanım Arşivi Forum
  • Gigabyte M27Q X rev. 2.0 (kullanıcılar paneli söküp ME270QHB-NF1 olduğunu teyit etmiş) Reddit
  • CHONSUN CS27X-2K240 27" QHD Fast-IPS (resmi ürün sayfasında panel tipi “ME270QHB-NF1 Fast-IPS” diye geçiyor) chonsun.com
  • Çeşitli Çin OEM / no-name 27" 2K 240 Hz monitörler (Made-in-China / Alibaba ilanlarında direk “Model NO: BOE ME270QHB-NF1 panel” yazıyor) chatgpt sordum
Eğer G274QPX ile aynı paneli kullanıyorsa bedava arkadaşlar çok iyi monitör

Dragos alınmaz
Bir çok marka ile aynı paneli kullanıyor ön yargıyı bırakıp denemek gerektiğini düşünüyorum fiyatı da çok iyi almayı düşündüm de daha yeni ip16 aldım borç çok :D

Bir çok marka ile aynı paneli kullanıyor ön yargıyı bırakıp denemek gerektiğini düşünüyorum fiyatı da çok iyi almayı düşündüm de daha yeni ip16 aldım borç çok :D
Panelden ziyade firmanın kendisi. Biraz yorum okumak yeterli

Amazondaki Koorui G2722P özellik olarak bundan daha iyi duruyor 40 Hz eksik de teoride fark etcegini sanmıyorum ancak panel üreticisine ulaşamadım bilen varmı bu model de panel kime ait?

Amazondaki Koorui G2722P özellik olarak bundan daha iyi duruyor 40 Hz eksik de teoride fark etcegini sanmıyorum ancak panel üreticisine ulaşamadım bilen varmı bu model de panel kime ait?
40hz eksik 500tl daha pahalı

Bununla arasındaki fiyat farkına değer mi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bununla arasındaki fiyat farkına değer mi?

Tam fazeonu alacaktım ki bu başlığı gördüm değer derseniz bunu alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri