maalesef babam zorluyor beni toplamayaBu dragoslarda, turbox ların makyajlanmış hali , alma dostum çok üzülürsün.
maalesef babam zorluyor beni toplamaya
knk sağol fakatta bulucaksan 5000 tl civarı intel sistem bul babam geçen amd sistemi gösterdiğimde çk kızmıştıBabanı al karşına konuş o zaman dostum, deki ona para çöpemi gitsin istersin ?, bu dragosların olayı yüksek ekran kartı takıp 1. nesil intel işlemci takmak, yada 9. nesil işlemciye tarihi eser bir kart takmak ve kalitesiz bileşenler toplamak. Bize bütçe ver sana hemen bulalım internetten klas bi sistem.
Oahalı alınmaz
bu yıl amd şatışları avrupada intel işlemcileri göre daha çok tercih edildi diye bir yazı okumuştum bu yılla birlikte işlemcide amd öne geçti benim görüşümce ben şiddetle amd önerirdim işlemciDragos Intel i3 9100F 16GB Ram 240GB Ssd 4GB GTX1650 23.6 Oyun PC Fiyatları ve Özellikleri
Dragos Intel i3 9100F 16GB Ram 240GB Ssd 4GB GTX1650 23.6 Oyun PC en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Not:amd sistem izin vermiyor babam ona göre önerileriniz varsa yazın
knk sağol fakatta bulucaksan 5000 tl civarı intel sistem bul babam geçen amd sistemi gösterdiğimde çk kızmıştı
Sinerji Bilgisayar
www.sinerji.gen.tr
Bu sistemde özelleştirmeden
İşlemciyi: İ5 9400F yap
Ramleri: 8x2 16GB yap
Hayırlı olsun.
Dediğimiz gibi babası izin verseydi bundan iyisini toplardık.
Artık amd nin kötü zamanları intel in piyasadaki en iyi zamanları bir kaç senede çok degişti artık özelikle bu yılla birlikte amd işlemciler intel işlemcileri önüne geçmiştir yep yeni mimarileriyleknk sağol fakatta bulucaksan 5000 tl civarı intel sistem bul babam geçen amd sistemi gösterdiğimde çk kızmıştı
Artık amd kötü zamanları intel piyasadaki en iyi zamanları bir kaç senedir çok degişti
Artık amd kötü zamanları intel piyasadaki en iyi zamanları bir kaç senedir çok degişti artık özelikle bu yılla birlikte amd işlemciler intel işlemcileri önüne geçmiştir yep yeni mimarileriyle
knk i3 sıkıntı olurmuSinerji Bilgisayar
www.sinerji.gen.tr
Bu sistemde özelleştirmeden
İşlemciyi: İ5 9400F yap
Ramleri: 8x2 16GB yap
Hayırlı olsun.