Dragos Intel sistem alınır mı

Bu dragoslarda, turbox ların makyajlanmış hali :), alma dostum çok üzülürsün.

Bu dragoslarda, turbox ların makyajlanmış hali :), alma dostum çok üzülürsün.
maalesef babam zorluyor beni toplamaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerebileceğiniz intel sistem varmı?

maalesef babam zorluyor beni toplamaya

Babanı al karşına konuş o zaman dostum, deki ona para çöpemi gitsin istersin ?, bu dragosların olayı yüksek ekran kartı takıp 1. nesil intel işlemci takmak, yada 9. nesil işlemciye tarihi eser bir kart takmak ve kalitesiz bileşenler toplamak. Bize bütçe ver sana hemen bulalım internetten klas bi sistem.

Babanı al karşına konuş o zaman dostum, deki ona para çöpemi gitsin istersin ?, bu dragosların olayı yüksek ekran kartı takıp 1. nesil intel işlemci takmak, yada 9. nesil işlemciye tarihi eser bir kart takmak ve kalitesiz bileşenler toplamak. Bize bütçe ver sana hemen bulalım internetten klas bi sistem.
knk sağol fakatta bulucaksan 5000 tl civarı intel sistem bul babam geçen amd sistemi gösterdiğimde çk kızmıştı

Ne yap ne et babanı AMD işlemciye ikna et. Yoksa kazıklanmaya mahrus kalırsın.

Oahalı alınmaz

Not:amd sistem izin vermiyor babam ona göre önerileriniz varsa yazın
bu yıl amd şatışları avrupada intel işlemcileri göre daha çok tercih edildi diye bir yazı okumuştum bu yılla birlikte işlemcide amd öne geçti benim görüşümce ben şiddetle amd önerirdim işlemci

Dediğimiz gibi babası izin verseydi bundan iyisini toplardık.

Keşke babası AMD izin verseydi ama napalım :), İ5 9400F ve RX 580 li bu sistemde yeterlidir ama gayet iyi.

knk sağol fakatta bulucaksan 5000 tl civarı intel sistem bul babam geçen amd sistemi gösterdiğimde çk kızmıştı
Artık amd nin kötü zamanları intel in piyasadaki en iyi zamanları bir kaç senede çok degişti artık özelikle bu yılla birlikte amd işlemciler intel işlemcileri önüne geçmiştir yep yeni mimarileriyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,762
Üyeler
188,984
Son üye
capkin
Geri