Dragos XM90 Mouse almalı mıyım?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Kullandığım Mouse çok kötü yeni bir mouse arayışındayım. Dragos XM90 Mouse güzel gibi görünüyor, fiyatı 700 TL sizce almalı mıyım? Mouse kaliteli bir Mouse mu? Aynı fiyata daha iyi Mouse ne olabilir? 1000 TL ye kadar bütçem var. Mouse kablolu da kablosuz da olur, FPS oyunları oynuyorum fakat ciddi değil, o yüzden kablosuz daha iyi olabilir.

Bu da fena değil kardom sana kalmış xm90 da güzel ergonomik yani

Kullandığım Mouse çok kötü yeni bir mouse arayışındayım. Dragos XM90 Mouse güzel gibi görünüyor, fiyatı 700 TL sizce almalı mıyım? Mouse kaliteli bir Mouse mu? Aynı fiyata daha iyi Mouse ne olabilir? 1000 TL ye kadar bütçem var. Mouse kablolu da kablosuz da olur, FPS oyunları oynuyorum fakat ciddi değil, o yüzden kablosuz daha iyi olabilir.
Bütçeyi artırabilirsen Nzxt nin bu modeli var indirimde , 8k hz raporlama hızı var sağlam ürün. Pahalı kablosuz 8k hz mouseler den bir eksiği yok , sadece kablolu o kadar.

Ergonomik dışı da olur diyorsan wraithtte vxe r1,a9 gibi modeller de var. Arkadaşın attığı nzxt mouse ilk defa gördüm ama güzel benziyor kablolu olması dışında. Bütçeni aşıyor biraz önerdiklerim 200 300 tl ama almışken kaliteli almış olursun.

Geri