Kurtuluş yok gibi format hariç. Geri yükleme yapabilirsiniz varsa.arkadaşlar ben driver boost kullandım ama fps anlık düşüyor fortnite vb oyunlarda peki silip nasıl geri yapaçağım neleri geri manuel kurcağım bilmiyorum?
Tüm sürcüler değişmiştir büyük ihtimalle. En iyisi format atın.arkadaşlar ben driver boost kullandım ama fps anlık düşüyor fortnite vb oyunlarda peki silip nasıl geri yapaçağım neleri geri manuel kurcağım bilmiyorum?
birileri uygulamayı sil sonra udd ile ekran kartının drvini sil sorna ekran kartının drvini güncel elle yap diyordu sizce işe yararmı?Kurtuluş yok gibi format hariç. Geri yükleme yapabilirsiniz varsa.
hocam nasıl format atacağım bilmiyorum anakart ayaraları felanTüm sürcüler değişmiştir büyük ihtimalle. En iyisi format atın.
Eğer olay olmadan önce herhangi bir zamanda sistem geri yükleme noktası oluşturmuş isen oradan geri dönebilirsin. Cevap hayır ise senin için en sağlıklı çözüm temiz bir format olacaktır. Formattan sonra da yine gidip Driver Pack, Booster falan kullanma. 5 dk lık iş. Donanımlarının kendi orijinal sitelerinden doğru driverleri manuel olarak kur. Zaten bir Ekran Kartı var birde Chipset (önem arzeden) birde all in one runtimes kurdunmu tertemiz olur.arkadaşlar ben driver boost kullandım ama fps anlık düşüyor fortnite vb oyunlarda peki silip nasıl geri yapaçağım neleri geri manuel kurcağım bilmiyorum?
chipset anakatın bios su mu yoksa direkt sistem driverı mı ?Eğer olay olmadan önce herhangi bir zamanda sistem geri yükleme noktası oluşturmuş isen oradan geri dönebilirsin. Cevap hayır ise senin için en sağlıklı çözüm temiz bir format olacaktır. Formattan sonra da yine gidip Driver Pack, Booster falan kullanma. 5 dk lık iş. Donanımlarının kendi orijinal sitelerinden doğru driverleri manuel olarak kur. Zaten bir Ekran Kartı var birde Chipset (önem arzeden) birde all in one runtimes kurdunmu tertemiz olur.
bide ramı 1. slota taktım o sorun yaratırmı?Eğer olay olmadan önce herhangi bir zamanda sistem geri yükleme noktası oluşturmuş isen oradan geri dönebilirsin. Cevap hayır ise senin için en sağlıklı çözüm temiz bir format olacaktır. Formattan sonra da yine gidip Driver Pack, Booster falan kullanma. 5 dk lık iş. Donanımlarının kendi orijinal sitelerinden doğru driverleri manuel olarak kur. Zaten bir Ekran Kartı var birde Chipset (önem arzeden) birde all in one runtimes kurdunmu tertemiz olur.
Chipset driveri, anakartın Chipsetini işletim sistemine tanıtan bir driver. Yani senin deyimin ile direkt sistem driveri. Ekran kartı gibi. Rami hangi slota taktığın önemsiz. Yeter ki slot sağlam olsun.chipset anakatın bios su mu yoksa direkt sistem driverı mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide ramı 1. slota taktım o sorun yaratırmı?
saolun teşekür ederim yarın veya bugün format atim direk elle kullancamChipset driveri, anakartın Chipsetini işletim sistemine tanıtan bir driver. Yani senin deyimin ile direkt sistem driveri. Ekran kartı gibi. Rami hangi slota taktığın önemsiz. Yeter ki slot sağlam olsun.
Format atarken Windows hadi sizi bir ağa bağlıyalın dedi ama lan kablosu kullanıyorum gözükmüyor ne yapabilirim?saolun teşekür ederim yarın veya bugün format atim direk elle kullancam
Format atarken Windows hadi sizi bir ağa bağlıyalın dedi ama lan kablosu kullanıyorum gözükmüyor ne yapabilirim?Tüm sürcüler değişmiştir büyük ihtimalle. En iyisi format atın.
Devam edin. Kurulduktan sonra bağlarsınız.Format atarken Windows hadi sizi bir ağa bağlıyalın dedi ama lan kablosu kullanıyorum gözükmüyor ne yapabilirim?
Format atarken Windows hadi sizi bir ağa bağlıyalın dedi ama lan kablosu kullanıyorum gözükmüyor ne yapabilirim?
Format atarken Windows hadi sizi bir ağa bağlıyalın dedi ama lan kablosu kullanıyorum gözükmüyor ne yapabilirim?
Ama Windows güncelleme nasıl yapıcaz bu arada çok teşekkürlerDevam edin. Kurulduktan sonra bağlarsınız.
otomatik driver programı kurmayınarkadaşlar ben driver boost kullandım ama fps anlık düşüyor fortnite vb oyunlarda peki silip nasıl geri yapaçağım neleri geri manuel kurcağım bilmiyorum?