Driver sorunu değil değerler normal ama 79 derecede fanlarınız 0 RPM olarak gözüküyor yani dönmüyorgüncellemeden sonraki hali bu da
fan verisini almıyor uygulama 5800- 6100 rpm civarında dönüyor iki fandaDriver sorunu değil değerler normal ama 79 derecede fanlarınız 0 RPM olarak gözüküyor yani dönmüyor
Hocam benimki biraz farklı, GeForce Experience'den kurulunca sıkıntı yoktu, şimdi sıkıntı oluyor.knk bendede asus dual rtx 3060 var bf 2042 de 120 150 arası alırken şimdi 70 100 arası alıyorum arada droplar yaşıyorum çoğu oyunda aynı şekilde sıkıntı yaşıyorum bende
Geçmiştim fakat sorun hala aynı, dediğim gibi hiçbir sorun yokken GeForce Experience'den, NVIDIA'nın sitesinden indirip kurunca oldu.Bende bir sorun olmadı, eski sürücü geçip test eder misin
Açıktı, hala açık değişen bir şey yok maalesef.Kanka acaba önceden gelişmiş ayarlar kapalı mıydı
Hocam model aynı mı? Sizinkide Zotac RTX 3060 12GB hali mi?2k kaplama ultra gerisi yüksek dlss kapalı
driveri kuruyorum şu an kurduktan sonraki halini de atarım
Bunu kurdum gene olmadı. Bunda mı sıkıntı yaşıyor diye soruyorsanız hayır, bir önceki sürümü aslında bütün sürümlerde aynı.
Hocam nerdesye bütün sürücüleri kurmuştum fakat sonuç hepsinde aynı.Eylül öncesine gidin arkadaşlar dlss3.5 güncellemesi ve onun bir önceki güncellemesine kadar kartları çöp ediyor, eskiden rtx3060'ım vardı apexte high 2k'da 150 fps alırken 120lere düşmüştü ddu ile silip eskisini yükleyince düzelmişti
Hocam sende de mi aynı model ekran kartı var?
bende rtx3060ti var son güncellemeyi henüz kurmadımHocam sende de mi aynı model ekran kartı var?
Güncel sürücüler iyidir hocam.bende rtx3060ti var son güncellemeyi henüz kurmadım
benimki laptop hocam 6gb vram var 140wHocam model aynı mı? Sizinkide Zotac RTX 3060 12GB hali mi?
Peki hocam teşekkürler.benimki laptop hocam 6gb vram var 140w