Lütfen UEFI olarak Windows 10/11 kurun. 7 için driver bulamamanız normal. Bari 7 kuracaksanızda UEFI olarak kurun. Benim tavsiyem VMware vs ile kullanmanız 7'yi.Laptop : C350.5005-4D00X model Casper Nirvana
Pc freedos geldi. Windows 7 Ultimate kuruldu (neden diye sormayın windows 7 kurmak zorundayım ) . Bluetooth ve wifi driverlarını hiçbir yerde bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Hem hangi yazılım için 7 kullanmak zorundasınız?Laptop : C350.5005-4D00X model Casper Nirvana
Pc freedos geldi. Windows 7 Ultimate kuruldu (neden diye sormayın windows 7 kurmak zorundayım ) . Bluetooth ve wifi driverlarını hiçbir yerde bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Isb Cad 2013Lütfen UEFI olarak Windows 10/11 kurun. 7 için driver bulamamanız normal. Bari 7 kuracaksanızda UEFI olarak kurun. Benim tavsiyem VMware vs ile kullanmanız 7'yi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem hangi yazılım için 7 kullanmak zorundasınız?
Windows 10/11 de bu yazılım nasıl çalışmıyor anlamadım. Hiç denediniz mi?Isb Cad 2013
Bende windows 7 için driver bulamadım. En iyisi SSD ile birlikte Win 10'a geçmen.Laptop : C350.5005-4D00X model Casper Nirvana
Ayrıca büyük ihtimalle Win 10 driverleri kendisi büyük ihtimalle bulacaktır.Isb Cad 2013
İşveren özellikle w7 istedi , aksi mümkün değil , w7 wifi driverı bulsam yeter şuan içinWindows 10/11 de bu yazılım nasıl çalışmıyor anlamadım. Hiç denediniz mi?
Üzgünüz ama bir driverı yok ki? Chipset driverı bile yok ayrıca. Uyumsuz olduğunu söyleyin.İşveren özellikle w7 istedi , aksi mümkün değil , w7 wifi driverı bulsam yeter şuan için
kurdum hocam fakat değişen bir şey olmadı , emiin misiniz bunların uyumlu olduğuna bu modelleWI-FI:
Bluetooth :
ya da benim atladığım bir nokta olabilir mikurdum hocam fakat değişen bir şey olmadı , emiin misiniz bunların uyumlu olduğuna bu modelle
@shio Bu siteye gir ve "Start" butonundan açılan pencereden Install butonuna bas İnen dosyayı aç ve detect butonuna bas ve bitince açılan pencerenin linkini buraya at.
Find all the drivers for download, update PC
Web service to find easily your drivers, detect your hardware and software configuration and diagnose problems such as system crashes and the BSOD (blue screen of death). - DriversCloud.comwww.driverscloud.com