Neler Yeni

Driver bulamıyorum windows 7 casper

shio

80+
Reaksiyon skoru
3
Laptop : C350.5005-4D00X model Casper Nirvana

Pc freedos geldi. Windows 7 Ultimate kuruldu (neden diye sormayın windows 7 kurmak zorundayım ) . Bluetooth ve wifi driverlarını hiçbir yerde bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Pc freedos geldi. Windows 7 Ultimate kuruldu (neden diye sormayın windows 7 kurmak zorundayım ) . Bluetooth ve wifi driverlarını hiçbir yerde bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Lütfen UEFI olarak Windows 10/11 kurun. 7 için driver bulamamanız normal. Bari 7 kuracaksanızda UEFI olarak kurun. Benim tavsiyem VMware vs ile kullanmanız 7'yi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem hangi yazılım için 7 kullanmak zorundasınız?

Lütfen UEFI olarak Windows 10/11 kurun. 7 için driver bulamamanız normal. Bari 7 kuracaksanızda UEFI olarak kurun. Benim tavsiyem VMware vs ile kullanmanız 7'yi.

Hem hangi yazılım için 7 kullanmak zorundasınız?
Isb Cad 2013

Bende windows 7 için driver bulamadım. En iyisi SSD ile birlikte Win 10'a geçmen.

Ayrıca büyük ihtimalle Win 10 driverleri kendisi büyük ihtimalle bulacaktır.

kurdum hocam fakat değişen bir şey olmadı , emiin misiniz bunların uyumlu olduğuna bu modelle

kurdum hocam fakat değişen bir şey olmadı , emiin misiniz bunların uyumlu olduğuna bu modelle
ya da benim atladığım bir nokta olabilir mi

@shio Bu siteye gir ve "Start" butonundan açılan pencereden Install butonuna bas İnen dosyayı aç ve detect butonuna bas ve bitince açılan pencerenin linkini buraya at.

@shio Bu siteye gir ve "Start" butonundan açılan pencereden Install butonuna bas İnen dosyayı aç ve detect butonuna bas ve bitince açılan pencerenin linkini buraya at.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,502
Üyeler
173,201
Son üye
eferse5631
Geri